To je to što me zanima!

Sarah Palin šmrkala je kokain i varala supruga s košarkašem?

Bivša kandidatkinja za potpredsjendicu SAD-a navodno se seksala s profesorom, šmrkala kokain s mužem, varala ga s košarkašem i njegovim poslovnim partnerom
Vidi originalni članak

Knjiga 'The Rogue: Searching for the Real Sarah Palin' (Nestašna: U potrazi za pravom Sarah Palin) autora Joea McGinnissa, koja će izaći 20 rujna, otkriva kako bivša guvernerka Alaske nije čistunka kakvom se predstavlja. 

Navodno je bivša kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a šrmkala kokain sa suprugom Toddom s bačve za gorivo. Supruga je prevarila s košarkašem NBA-a Glenom Riceom. Poseksali su se na jednu noć. Tada još nije bila u braku, ali bila je u ozbiljnoj vezi s budućim suprugom. 

- Sarah je bila vrlo sretna što je bila s košarkaškom zvijezdom - rekao je izvor, a košarkaš je navodno potvrdio. 

S poslovnim parterom svog supruga, Bradom Hansonom bila je u vezi pola godine 1996. godine, prenosi Daily Mail. Nakon te izdaje, suprug je raskinuo partnerstvo. 

U knjizi koje bi moglo uništiti njezinu utrku za predsjednicu 2012. godine, piše da je pušila marihuanu na fakultetu s profesorom s kojim je bila u vezi.  

McGinness je istraživao Palin tri godine, a posljednju godinu preselio se u kuću do njezine u Wasilli na Aljaski. Tvrdi da su joj crnci fetiš.

Svjedoci su ispričali kako je Palin bila grozna majka. Zaključala bi se u svoju sobu na nekoliko sati dok bi njezino petero djece spremalo večeru.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • istina1 16.09.2011.

    pa ko nebi šmrko bijelo i opalio palinku aj nek se javi takav peško

  • mario72 16.09.2011.

    Koga briga šta je ona radila bitno je da je to radila dobro i profesionalno i da nema primjedbi na usluge i djelatnosti koje je nudila i obavljala......

  • anti123 16.09.2011.

    Malo bih korigirao paniku135: ...tko ih oženi , taj se zaj.... I, što je najgore u svemu, po hrvatskoj "bajnoj" sudskoj praksi, ako dođe do rastave, takve žene se smatraju prikladnijim roditeljem od oca...u većini slučaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare