To je to što me zanima!

Sarkozy: Francuzi imaju predsjednika s mudima

Predsjednik Nicolas Sarkozy, osim što ljubuje s bivšim top-modelom, osvrnuo se i na svoje kritičare koji ga napadaju zbog takvog načina života
Vidi originalni članak

On je božićne blagdane proveo u Egiptu sa svojom novom odabranicom Carlom Bruni. Takvo medijsko eksponiranje izazvalo je negativne reakcije u domovini pa se Sarkozy odlučio obratiti svojim kritičarima u magazinu Le Canard Enchainu.
Predsjednik je to objasnio riječima kako su Elizejskom palačom punih 12 godina vladali baka i djed (aludirajući na bivšeg predsjednika Jacquesa Chiraca).
- Ja imam svoj stil na koji će se svi morati naviknuti. Sada Francuzi imaju pravog muškarca koji ima muda i koji ih zna koristiti - slikovito se izrazio Sarkozy.
Francuski predsjednik je još tijekom predsjedničke kampanje dobio nadimak Tom Cruise prvenstveno zbog svoje visine i načina ponašanja koji više dolikuje nekoj hollywoodskoj zvijezdi. Taj nadimak dao mu je bivši francuski premijer Dominique de Villepin kad je ugledao Sarkozyja kako s tamnim naočalama na licu napušta ekskluzivni hotelski restoran Matignon nakon prvog kruga izbora koji su bili u travnju prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • entoni 10.01.2008.

    Neka ševi jeftinije je nego da kupuje satove, samo daj stari !

  • Tinami 04.01.2008.

    Čovjek je faca i ne da se zajabavati!

  • Gnome 04.01.2008.

    Ima muda , nema mozga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare