To je to što me zanima!

Sarkozy joj nakon poroda dao otkaz pa se rasplakala

Francuskoj ministrici pravosuđa Sarkozy je dao otkaz nakon što je došla na posao pet dana poslije porođaja. Čuvši to ministrica se rasplakala
Vidi originalni članak

Nicolas Sarkozy do očaja je doveo ministricu Rachidu Dati (43) koja je nedavno rodila dijete. Sarkozy joj je dao otkaz na mjestu ministrice pravosuđa i ponudio joj da bude zastupnica u Europskom parlamentu. Prelijepu Rachidu ta je vijest navodno toliko uzrujala da se rasplakala, kažu francuski mediji. Samohrana majka i ministrica vratila se na posao pet dana nakon što je rodila dijete. Bivša ministrica ne želi raditi u Parlamentu jer bi je to previše udaljilo od kćerkice Zohre. Odbila je reći tko je otac djeteta, a u medijima se u tom kontekstu spominjao Sarkozy.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • audrey 29.01.2009.

    a ona kao nece taj drugi posao jer bi ju udaljio od djeteta,a sama je sebe udaljila od bebe kad se vratila na posao sa djetetovih 5 dana.....ja imam bebu koja ima skoro mjesec i ne mogu zamisliti da je ostavim nekome na sat vremena ovako malenu a kamoli da idem raditi.....

  • angel7 29.01.2009.

    sta je toj zeni vaznija karjera od djeteta da ga je ostavila drugima na cuvanje?ja imam dijete od 5 mjeseci i vracam se na posao kad bude imala godinu dana jer ni ne pada na pamet druga opcija em sto ju dojim jer nisam moderna zena koja daje one otrove od bebi mila djetetu jer joj se ne da non stop bit s djetetom neg je lakse dat djete nekom drugom na cuvanje,a i hocu s njom bit tu prvu godinu.

  • johannisthal 29.01.2009.

    Da je musko dobila bi medalju i povisio joj placu. Politicare, muskarce, nitko ne pita da li mogu raditi i imati djecu, kod majki se rade cirkusi. Djete treba majku i oca, ali na to se mnogi muskarci ne obaziru, oni rade karijeru a zene doma cuvaju klince. Ako smo ravnopravni, onda molim lijepo u potpunosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare