To je to što me zanima!

Sarkozy plaća ljude da mu poprave imidž na internetu

Nicolas Princen (24) već je radio za Sarkozyja u vrijeme kampanje i poznat je na anti-Sarkozyjevim blogovima kao "Šerif" i "Nicolasovo oko"
Vidi originalni članak

Predsjednik Francuske Nicolas Sarkozy zaposlio je 24-godišnjeg spin-doktora koji bi trebao na internetu nalaziti tračeve, glasine i ostale napade na predsjednika. Otkako se kandidirao za predsjednika, Sarkozy je neprestano pod napadima web-stranica namijenjenih upravo satirama i ismijavanjima francuskog vođe.
Nicolas Princen pazit će na web-portale, forume, chatove i videoklipove kako bi ih uočio među prvima i pripremio razumno obrazloženje prije nego nastane nepopravljiva šteta.
Na YouTubeu se već pojavilo nekoliko videa koji predsjednika ne prikazuju u najboljem svjetlu, kao što je onaj kad se na konferenciji nakon sastanka G8 pojavio prilično pijan ili kad je nedavno prolazniku koji se nije htio rukovati s njime rekao "gubi se, glupane". Princen je već radio za Sarkozyja u vrijeme kampanje i poznat je na anti-Sarkozyjevim blogovima kao "Šerif" i "Nicolasovo oko".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 19.03.2008.

    plaćaj ti koliko oš konju,ali nema toga novca koji tebi imidž može podić na razinu uglednog predsjednika.....pokaza si se ti napočetku sa svojom playboy fufom..umjesto da si u uredu,potpisuješi sporazume,stabiliziraš državu i sve to,ti lipo putuješ,uživaš,boli te peta..naravno,država plaća...a di si putova prije nego si predsjednik posta,švaleru jedan!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare