To je to što me zanima!

Saslušan suvozač iz 'auta smrti', otkrio zašto su išli u suprotnom smjeru: 'Krenuli smo na svadbu'

Suvozač je rekao da su toga dana pili pivo, ali je dodao da nisu snimali telefonom vožnju u suprotnom smjeru, niti su objavljivali ili planirali objaviti bilo kakve snimke tijekom vožnje
Vidi originalni članak

Suvozač iz automobila Fiat Nenad K. saslušan je nakon stravične prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju na autocesti Miloš Veliki u Srbiji, u kojoj je jedna osoba poginula, a dvije su ozlijeđene, piše Blic.rs

TEŠKA NESREĆA Užas kod Beograda: Vozio auto u suprotnom smjeru, sudario se. Jedan mrtav, dvoje ozlijeđeno

Suvozač iz 'auta smrti' policiji je rekao da su on i vozač automobila Dejan J. krenuli na svadbu u Ivanjicu te da su promašili izlaz na autocesti i pokušali su se što prije isključiti, pišu srpski mediji. Rekao je da su toga dana pili pivo, ali je dodao da nisu snimali telefonom vožnju u suprotnom smjeru, niti su objavljivali ili planirali objaviti bilo kakve snimke tijekom vožnje. Oba su telefona, navode, izgorjela u automobilu.

Nenad K. je saslušan u bolnici, u koju je smješten zbog teških ozljeda koje je zadobio u nedjelju u nesreći, piše Blic. 

Podsjetimo, nesreća se dogodila u nedjelju oko 16 sati. Dejan je vozio u suprotnom smjeru po autocesti, gdje se sudario s drugim automobilom, nakon čega se njegov automobil zapalio.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Snow1234 06.09.2023.

    Promasili izlaz ali bez obzira na to vozili su u suprotnom smjeru do prvog izlaza. Oprosti ali ako si vec promasio izlaz pa daj se okreni i vozi u pravom smjeru do drugog izlaza. I da, nisu snimali nista, telefoni su izgorjeli u autu. Samo budala moze povjerovati u ovo.

  • liliZG2.0 05.09.2023.

    to što se auto zapalio i mobiteli s njim ništa ne znači za istražitelje koji mogu, ako žele , zatražiti sadržaj mobitela preko operatera.

  • sarcasmo 05.09.2023.

    Šljiva ga je raspametila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare