To je to što me zanima!

Sastančili Plenković i Bandić: 'Bilo je vrlo konstruktivno!'

Hrvatski premijer i gradonačelnik Zagreba na višesatnom su sastanku raspravljali o cijelom nizu tema koje se tiču daljnjeg razvoja hrvatske prijestolnice...
Vidi originalni članak

Nakon sastanka novinarima se prvi obratio premijer Andrej Plenković koji je rekao da je održan sastanak o cijelom nizu zajedničkih projekata za razvoj grada Zagreba. 

- U Zagrebu su trenutno u fazi provedbe projekti vrijedni 1,3 milijarde kuna. 

- Današnje teme bile su poboljšanje prometa i povezivanja u gradu, povezivanja grada sa zrakoplovnom lukom, projekta 'Gredelj', dječje bolnice u Blatu, Imunološkog zavoda, objasnio je premijer. 

Pogledajte video:

- Razgovarali smo i o procesu usvajanja GUP-a, ali i nizu aspekata koji see tiču financiranja Grada Zagreba te fiskalnoj poziciji grada. 

- Kao najvažnije bih istaknuo da je ovo bio koristan, konstruktivan i potreban sastanak. U duhu dobre suradnje ćemo sve projekte nastaviti rješavati kako bi se grad Zagreb razvijao i dalje. 

Novinarima se i s nekoliko rečenica obratio Milan Bandić koji je rekao da su ključne dvije riječi sastanka bile - odgovornost i partnerstvo. 

- To je bio, jest i bit će kamen temeljac naše suradnje, rekao je Bandić. 

- Ja sam i više nego zadovoljan i očekujem da moji resorni pročelnici i resorni ministri 'voze po dnevnom redu'.

Odbio je odgovarati na novinarska pitanja te na opasku da na ništa nije odgovorio, rekao: 'To je vaš problem!' 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Smogovac_2 05.11.2019.

    Bandić: "Skini mi s vrata onog Štromara da me ne zaje...a sa GUP-oN." Plenković: "Ok, GUP prolazi a na glasanju u Saboru prolazi sve što meni treba. Dogovoreno?" Bandić: "Treba mi 300 mil. kuna za pokrpati proračun." Plenković:"Dobro, to ćemo prikazati kao kupovinu Apisa, koji nam niti ne treba, ali ajde, izgledat će kao da nešto kupujemo." Bandić:"Dogovoreno, sutra je novi dan!"

  • 04.11.2019.

    Dno dna, najlosiji premijeru!!!!

  • mihic82 04.11.2019.

    Konstruktivno ili ti meni ja tebi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare