To je to što me zanima!

''Sastao sam se s premijerom, popodne ćemo imati ministra''

U Saboru je bez najave sazvan Odbor za ratne veterane. Stazić je prosvjedovao jer o tome nisu bili obaviješteni zastupnici oporbe ni mediji. Optužio je Demu da želi sjednicu u tajnosti
Vidi originalni članak

U Saboru je bez najave sazvan Odbor za ratne veterane. Nenad Stazić (SDP) prosvjedovao jer o tome nisu bili obaviješteni zastupnici oporbe ni mediji.

Tražio je i da se sjednica odgodi te da se na novu pozove i zamjenica ministra branitelja Vesna Nađ, te svi zastupnici i novinari. Zanimalo ga je koja je razlika između jučerašnje i današnje sjednice s obzirom da i dalje nemamo ministra branitelja. Miodraga Demu (BM 356) Stazić optužuje da želi sjednicu u tajnosti. 

- Nemojte unositi u Sabor cirkuski šator - poručio je Stazić. 

Demo je u svoju obranu kazao da kako je očekivao da će u ponedjeljak dobiti ministra branitelja. naveo je da se sinoć sastao s premijerom i to je, kaže, urodilo plodom. 

- Popodne ćemo imati ministra - ponovio je Demo. 

Naveo je da će s njim, bude li potrebe, napraviti i korekcije u proračunu koji je tema u sabornici.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • fenix77 15.03.2016.

    E hvala ti na trudu. To ni Karamarko nije mogao, da nam uvali nekog nepoznatog u trku.

  • crvenokosaa 15.03.2016.

    Ovaj Stazić je komedija od čovjeka!

  • bernardaf 15.03.2016.

    da ne bi slučajno Glogoški?! Onda bi to bio potez za povijest. Ako je on stopostotni invalid onda znaći da ne može ništa raditi pa samim time ne može obavljati tu funkciju jer je nesposoban. Ako pak bude odabran onda bi to značilo da tog ministra niti ne treba jer potonji nije u stanju ništa raditi. No, ako ipak bude onda se treba postaviti pitanje njegove invalidnosti ili pitanje potrebe tog resora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare