To je to što me zanima!

Sastavio motor od dijelova bicikla, kosilice, kombija...

Motor od 125 kubika je od Vespe. Oba stražnjia kotača, osovina i šasija su od Subaru kombija. Rezervoar je od kosilice, a potegne i do 50 km/h
Vidi originalni članak

Nakon što sam sakupio sve dijelove trebalo mi je tri dana da sastavim motor i dovedem ga u vozno stanje. Od djetinjstva mi je to hobi. Koristim ga za prijevoz stvari oko kuće. Vozim i gnojivo do plastenika u kojem uzgajam povrće, rekao nam je Perica Vujević iz Dubrave u blizini Vrbovca, vlasnik motora. Njega i kolegu fotografirala je prijateljica u četvrtak poslijepodne. Prednje kotače i amortizere Perica je uzeo od Java motora. Volan je skinuo sa starog bicikla. Sjedalo je uzeo iz WV-ovog kombija, a donji dio, šasiju, na kojoj sve stoji i stražnji kotači s osovinom nekad su bili prednji kotači Subarova kombija.
- Ima Vespin motor od 125 kubika. Sajle za Javine kočnice uzeo sam s bicikla, a rezervoar je skinut s kosilice. U njega stane do tri litre goriva, kombinirano, benzin i ulje. Potegne on lako i do 50 kilometara na sat - objasnio nam je Perica. Neke dijelove je donio iz Švicarske.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare