To je to što me zanima!

Satelit Google Mapsa snimio neobične strukture iznad Kine

Strukture se nalaze na granici kineskih pokrajina Gansu i Xinjang. Na internetu su se već pokrenula nagađanja o tome što oblici znače, a povezuje ih se s vojskom
Vidi originalni članak

Satelit Google Mapsa snimio je čitav niz neobičnih struktura dok je nadlijetao pustinju Gobi u Kini. Nitko za sada ne zna čemu te strukture služe, a na internetu su se pojavile razne teorije. 

Strukture se nalaze na granici kineskih pokrajina Gansu i Xinjang. Među komentarima na internetu, najbrojniji su oni koji tvrde kako su strukture povezane s vojskom i vojnim vježbama. Neki su oblik pronađen u pustinji usporedili i s kartom američkih gradova. 

Satelit Google Mapsa i prošlog je tjedna otkrio neobične strukture, ali iznad Irana. To je odmah pokrenulo nagađanja o projektu nuklearnog oružja kojeg navodno Iran razvija.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • gagi1993 16.11.2011.

    sigurno su zidovi masoni ili bin alden....

  • walterbranisarajevo 15.11.2011.

    . ..llogika sllobodana milloševicha&co.tj.tipični kineski mamac-trojanac za zapadne satelite aa to znači da na drugoj strani kine kinezi rade nešto veljiko pod zemljom. ..vidoviti millan. ..

  • abarth 1000tc 15.11.2011.

    ovo su očigledno promotivne fotografije minskih polja...jer poznato je da kinezi imaju strašno puno vremena i mašte!evo,sad će dobit inspiraciju nakon naših izbora,pa će crtat likove poput kerum-jace,tako da i Hrvatska dobije svoj kineski kutak!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare