To je to što me zanima!

Saudijska princeza ostala dužna 15 mil. € u Parizu

Supruga ministra unutarnjih poslova Saudijske Arabije, princeza Maha al-Sudairi, dužna je pariškim zlatarnama i trgovinama 15 milijuna eura
Vidi originalni članak

Supruga ministra unutarnjih poslova Saudijske Arabije, princeza Maha al-Sudairi, dužna je pariškim draguljarnicama i trgovinama 15 milijuna eura. U samo godinu dana rastrošna princeza je napravila štetu ekskluzivnim dućanima među kojima su Victoria Casal, Dior, Kay Largo, Divina, Marina, Le Nain Bleu... Francuski list Parisien piše da je samo sportskoj prodavaonici Kay Largo dužna 140.000 eura, a glasovitoj draguljarnici Chaumet 600.000 eura. I dok trgovci razbijaju glavu, princeza bezbrižno boravi u pariškom hotelu Four Seasons (na slici).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sabo 13.06.2009.

    Saudijska Arabija je zemlja u kojoj se vladari ponašaju kao da su od Boga izabrani narod. Imaju nafte i misle da mogu raditi što god žele. Misle da će nafta dugo trajati. SAD i zapadna Europa vole takve saveznike koji im ljube stražnjicu za zaštitu od groznog Irana. Zato ja i istićem da je jedini pravi partner na tom području Iran kao najorganiziranija i najdemokratskija država uz Izrael (to se mora priznati). Sve su ostalo monarhijice i kraljevine u kojima jedna obitelj žari i pali i u kojima članovi tih obitelji rade što žele i kada i kako žele. Imamo primjere kada je Saudijski kralj Fahd išao na ljetovanje zakupio je cijeli hotel \"da ga se ne uznemirava\" dok i u njegovoj zemlji ljudi umiro od gladi. Ili drugi primjer sultana od Omana koji je sa svojom jahtom želio odmarati u jednom talijanskom mjestu i bez problema dao 2 mil USD kao bi se produžio dok jer je jahta bila prevelika.

  • slama 12.06.2009.

    da nebu možda bankrotirala...

  • 12.06.2009.

    Sad kad ste ispravili naslov - možete me i obrisati...:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare