To je to što me zanima!

Savjetnik Petrova dao ostavku: 'Za Most je granica vrlo blizu'

Most neće ostati ni u kakvoj Vladi ni s kim radi samozavaravanja da će se stvari sutra popraviti, ako to sutra polako postaje malo sutra, kazao je Ivica Relković
Vidi originalni članak

Ivica Relković prestao je obnašati ulogu specijalnog savjetnika potpredsjednika Vlade Bože Petrova povukao se s te funkcije na 'početni položaj' u Most.

Večernji list piše kako je riječ o čovjeku koji je jedan od najutjecajnijih mostovaca iz sjene i koji je odigrao ključnu ulogu u postizanju uspjeha te političke opcije na prošlim izborima što mu je i zadatak koji ga opet očekuje.

- Ivan Kovačić je bez ikakve zadrške ostavio poziciju predsjednika Kluba zastupnika, ja sam napustio mjesto posebnog savjetnika i honorar koji je uz to išao.

Iako smo Kovačić i ja sada povukli osobne poteze, jer to se u Mostu cijeni i poštuje, Most neće ostati ni u kakvoj Vladi ni s kim radi samozavaravanja da će se stvari sutra popraviti, ako to sutra polako postaje ‘malo sutra’. Kovačićev potez, a sada i moje napuštanje pozicije savjetnika, znači da je granica za nas vrlo, vrlo blizu - poručio je Relković.

 

Idi na 24sata

Komentari 193

  • itismeon24 16.05.2016.

    Kao prvo ja bi se stidio izići pred ljude i reći ja sam savjetnik MOST-a!

  • fredaster 16.05.2016.

    primjecujem vrlo kratke clanke urednistva a novinara nigdje-nema ima mnogo slikica atekstovi ?

  • fredaster 16.05.2016.

    most je nekolicina ljudi spremna na svaku prevarantsku situaciju samo da ostvare dobra primanja za ove cetiri godine tj. da dignu kredit i kupe stan u ZG odnosno da se docepju ZG

Komentiraj...
Vidi sve komentare