To je to što me zanima!

Savjetnik za konje će imati veći koeficijent od nastavnika: 'Rekli bi da dobro živim ali ne živim'

Tisuće učitelja izašlo je na ulicu a sve zbog borbe za pravedne koeficijente
Vidi originalni članak

'Moj je mali, želim da mi još malo naraste, koeficijent', poruka je koju je na transparentu držao jedan od nastavnika tijekom subotnjeg prosvjeda učitelja i profesora u Zagrebu. Upravo tako je komentirao i podatak da savjetnik za obuku konja treba uskoro imati veći koeficijent (2,20), od učitelja, nastavnika, stručnog suradnika, odgojitelja (2,01).

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 41

  • korisnik😄😄😄😄😄 05.03.2024.

    Kategorizacija je u pitanju ,nigdje u zakonu nije po tom pitanju i sličnim pitanjima napisan odnos spram plaća ,koeficijenti i sve što je napisano je praktički nedorečeno u nekima kategorijama koje se ne svrstavaju po pitanju rada!!!!

  • pdado 04.03.2024.

    Ljudi koji oblikuju našu djecu bi svakako trebali biti plaćeniji recimo od konjohranioca ili osobe koja upravlja voznim parkom u policiji. Ipak je veća odgovornost. Zanimljivo i da vozači hitne imaju manju plaću od vozača vlakića u plitvičkim jezerima. Zanimljivo i da čistačice, u školama a posebno u bolnicama gdje neću ni spomenuti što sve čiste, imaju manji koeficijent od čistačice u saboru.

  • nec.1996 04.03.2024.

    idu usporedivati nastavnike i konje ,dok ovi imaju odmor 3.mjeseca savjetnik za konje nema ni nedjelju ,i to je glupo razmisljanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare