To je to što me zanima!

Savjetuje pomilovanja, a sumnjiče ga za nepotizam?

Predsjednik komisije za pomilovanja će biti Vladimir Ljubanović. Njega su dok je bio dekan u Osijeku sumnjičili da je sina zaposlio na fakultetu
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović je imenovao komisiju za pomilovanja. Predsjednik te komisije će biti profesor kaznenog procesnog prava i bivši dekan Pravnoga fakulteta u Osijeku Vladimir Ljubanović. Dok je bio dekan njega se prozivalo za nepotizam te da je i sina zaposlio na fakultetu, piše Večernji list. U istoj komisiji će biti i državni tajnik u MUP-u Vladimir Faber.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • osječan_1 26.06.2010.

    Eh da je samo to u pitanju na tome faksu.zaposlio svako svakoga iz svoje familije.Sekretarica nećaka, profesor sina, domar kćerku, a i žena mu radi na faksu, sada će vjerovatno i zeta jednoga i drugoga.a na tome faksu sranja koliko voliš, otimaju pare,iživljavaju se na studentima.Zamislite na ispit izađe 150 ljudi a prđe pismeni 9, a usmeni 3. Pa koji je to faks. A ljubanović ga je takovog ostavio.

  • stari mudrac 26.06.2010.

    kad imam toliko minusa, biće da sam u pravu.

  • stari mudrac 26.06.2010.

    nepotizam je zloporaba ovlasti i položaja za pogodovanje rodbini. ako je čovjek od toliko rodbine \"pogodovao\" samo sinu koji se zaposlio u struci, i to davno, i sin radi posao dobro i marljivo, ne vidim što je tu pogodno. pogodno je kad ti tata omogući da imaš fri šop dućane na svim graničnim prelazima, da imaš ekskluzivu za kornete i bereš pinku na telefoniji po državnim ustanovama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare