To je to što me zanima!

Scenariji raspleta: Ako Todorić ne ode, banke neće pregovarati

U novom broju političkog tjednika Express pročitajte što se zaista zbiva na najvišim katovima Cibonina tornja, u sjedištu najveće hrvatske tvrtke, koja je sad u krizi
Vidi originalni članak

Hrvatska će se prehladiti kad Ivica Todorić zakašlje, godinama se govorilo u visokim političkim i gospodarskim krugovima u Hrvatskoj. Stigao je taj trenutak i cijeli medijski prostor zagušen je pričama o mogućim scenarijima raspleta u Todorićevu Agrokoru. U novom Expressu pročitajte što se zaista događa u carstvu gazde Todorića koje se je opasno nagnulo pod teretom, uglavnom, ruskih kredita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispitali smo pouzdane priče o mogućem uhićenju bivšeg predsjednika vlade Zorana Milanovića u poznatoj aferi Dnevnice. Kako je propao taj plan, otkrivaju Boris Rašeta i Sanjin Španović.

Kultni hrvatski dramatičar Miro Gavran objašnjava uzroke i posljedice svjetonazorskih ratova u Hrvata, a gospođa Snježana Pintarić, ravnateljica Muzeja suvremene umjetnosti, odabrala je 30 najboljih djela hrvatske moderne.

Express, također, otkriva ambicije Sabine Glasovac, aktivne saborske zastupnice SDP-a i kandidatkinje za gradonačelnicu Zadra, utvrde HDZ-a.

Novi Express je na kioscima od petka uz pristupačnu cijenu od 12 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 106

  • --- DAVOR --- 17.03.2017.

    [koliko je obitelji moralo biti deložirano da bi Ivica Todorić živio u dvorcu] Ivo Andrić je u jednoj pripovjetci napisao... parafraziram.. "Deset domaćinskih kuća je potrebno raskućiti da se jedna fukara skući" Koliko je onda malih i srednjih preduzeća, koliko domova i obitelji trebalo upropastiti. Koliko je društvenog dobra trebalo uništiti da se ove fukare skuće?

  • tko nije lud nije normalan 17.03.2017.

    Kako je on dobio Unikonzum za milijun kn ,kako???Je pokojni Franjo Tuđman povijesna ličnost,naš prvi predsjednik,i jedini po meni s karizmom itd,ali da je dopustio lopovluk i kriminal ,to je činjenica

  • MAX 2010 17.03.2017.

    Unikonzum nije ni trebao završiti u raljama Todorića, a sada je kasno praviti se grbav jer je pokupio sve što vrijedi a zakoni se nikad nisu ni odnosili na njega....Lakomost i merkator zalogaj su bili suvišni....

Komentiraj...
Vidi sve komentare