To je to što me zanima!

'SDP bi koalirao s vragom samo da dođe do fotelja'

Frano Matušić (HDZ) obrušio se na SDP-ovca Stazića zbog toga što je rekao da bi Kosor trebala podnijeti ostavku zbog sastanka s Polančecom
Vidi originalni članak

HDZ-ov saborski zastupnik Frano Matušić odbacio je tumačenje SDP-ovca Nenada Stazića da bi premijerka Jadranka Kosor trebala dati ostavku jer se našla s Damirom Polančecom. Stazić smatra da je neprimjereno da se premijerka sastaje s Polančecom  jer je optužen kao vođa kriminalne skupine. Dodao je i kako bi premijer bilo koje druge zemlje na njenom mjestu podnio ostavku.
- Je li za Stazića i ostale članove partije prihvatljivo da vode pregovore sa Čačićem, koji na savjesti ima smrt dvoje ljudi. Očito bi i s crnim vragom koalirali samo da dođu do fotelja - rekao je Matušić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • antonijo 17.09.2010.

    Hvala bogu rijesit cemo se HDZ-a, ali dolazi nagodinu novi samo sto ce se zvat SDP. Tako da u hrvatskoj problemima nikad kraja. Vec i vrabci znaju da HDZ, SDP, HSS i jos neki bacili su mrak na ovu drzavu.

  • dbanon_ri 17.09.2010.

    S vragom znaš na čemu si, a s HDZ ovcama ne

  • klaus1 17.09.2010.

    HDZ-u na idućim izborima više ni crni vrag nemože pomoći.Tako da ovaj na slici priča bez veze!!!Neka malo sagleda posljedice HDZ-ove politike,neka ode među ljude i pita ih za mišljenje!!! Organizirani politički kriminal u režiji HDZ-a, je kao požar opustošio Hrvatsku i Hrvate.Prema tome ova napuhana prepotencija,je zapravo strah pred budućnošću i svim novim aferama koje je najavio dojučerašnji stranački kolega Polančec.Zato neka štedi energiju i velike riječi za buduće dane koji neće biti lagani za HDZ!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare