To je to što me zanima!

SDP bolji od HDZ-a, Kosor popularnija od Milanovića

Prema istraživanjima agencije Puls, rad hrvatske Vlade ocijenjen je pozitivno. Po popularnosti pojedinačnih političara još vodi Stjepan Mesić
Vidi originalni članak

Prema istraživanju agencije Puls, rad hrvatske Vlade je prvi put u zadnjih pet godina ocijenjen pozitivno. Potpora vladi iznosi 51 posto, dok je HDZ dobio u istom istraživanju 27,6 posto potpore ispitanika. Jadranka Kosor je rekla nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a kako je ovo istraživanje pokazalo dosad najveću potporu Vladi unatoč teškoćama u kojima rade, prenosi Jutarnji list.  Prema Pulsovom mjesečnom istraživanju o popularnosti političara i stranaka, SDP je na prvom mjestu s 34 posto. Po popularnosti pojedinačnih političara Stjepan Mesić je i dalje na prvom mjestu, a na drugom mjestu je novoizabrani predsjednik Ivo Josipović. Premijerka Jadranka Kosor je na trećem mjestu, a na četvrtom je Zoran Milanović. Kosor je medijima poručila kako se na sjednici Predsjedništva HDZ-a najviše pričalo o ustavnim promjenama. Naglasila je kako se još trebaju dogovoriti oko glasanja hrvatskih državljana koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj. Nove razgovore s oporbom će Kosor održati nakon sastanaka s koalicijskim partnerima.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • klaus1 30.01.2010.

    koga je to PULS \"anketirao\"?Obične \"naručene\" ankete.Anketa da se sve \"poravna\", tako da su i ovi i oni malo zadovoljni, a pokradena lova \"zaboravi\" i podijeli.Igrokaz za nas budale,tako si ONI misle.Malo neka se \"stoka sitnog zuba\"zabavlja.Sanaderka prevrče po \"starim crijepovima\" i uredno to naplati 507 000 000.I nikome ništa!Onda se digne kredit od recimo 300 milijuna kuna i svi se \"raskokodaću\"kao da se desilo čudo.I tako smo \"dogurali\" do vanjskog duga od skoro 50 milijardi eura.Tako da razni Sanaderi,Polančeci,Kalmete itd...imaju šta KRASTI!!Mi nismo na nuli(na dnu) mi smo na apsolutnoj nuli!

  • user_43440 30.01.2010.

    to su samo iluzije taj sotonist iz SDP nema u glavi koliko Jaca ima ispod jednog nokta!!!!!

  • sanja4 30.01.2010.

    podržavam sdp , podržavam Josipoviča ali Milanović mi je sve više odvratan. bahat samoljubljiv i nekako tvrdi i beskompromisan. ovi put glasam za Kosoricu koja se pokazala bar zadnih mjeseci kao osoba koja želi nešto napraviti. sad koliko če uspjeti i koliko se opče može nešto napravit u ovoj opljačkanoj državi i vidjet če mo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare