To je to što me zanima!

SDP: Hrvatska će biti crvena u 2011., ali bez farbanja građana

Zoran Milanović kaže da je dužnost SDP-a sklopiti savez s građanima i obećati da se ovakvo stanje s korupcijom neće moći ponoviti. Siguran je u pobjedu na izborima
Vidi originalni članak

SDP-ov šef Zoran Milanović u Rijeci je u utorak najavio pobjedu na sljedećim parlamentarnim izborima. U svom govoru rekao je kako je dužnost SDP-a sklopiti savez s građanima i obećati da se ovakvo stanje neće moći ponoviti. Izjavio je da će mandat završiti s novom Hrvatskom. Složio se s kolegama koji kažu da će se Hrvatska zacrveniti kao Rijeka u 2011., ali naglasio da nema farbanja građana. Poručio je da buduća vlast neće dozvoliti da EU donosi najvažnije odluke za Hrvatsku, a za SDP-ovce kaže da su to redom pošteni i odgovorni ljudi. Kolegama je poručio da ne budu oholi te da ih ne ponesu aktualne ankete. 

Idi na 24sata

Komentari 141

  • user_69391 01.01.2011.

    kod nas u međimurju vlada sdp,jad i bjeda,grade se stadioni crkve i ostale gluposti,ok,narod je glup što to ne sankcionira bna izborima,ali nema niti neki izbor,,vjerojatno je tak i na nivou cijele države,.

  • user_69391 01.01.2011.

    TREBA SE ZADUŽITI OKO 10MILJARDI OJRA,SUBVENCIONOIRATI STRANA ULAGANJA SA NAJMANJE 50%,SA TZIM NOVCIMA SE NEZAPOSLENOST MOŽE SMANJITI NA 1 5,A S TIME ČE I PLAČE RASTI,A I SVE OSTALO,,UGLEDAJMO SE NA SLOVAČKU ,OVI NAŠI IDIOTI,SAMO GOVORE NEMA STRANIH ULAGANJA,STRANE KOMPANIJE TREBA PRIVUČI POVOLJNIM UVJETIMA,,ČAK POVOLJNIJIM NEGO DRUGI,,FALA BOGU I NEŠIM FIRMAMA TREBA DATI ISTE ŠANSE,ALI GOSPODO RAZVOJNIM FIRMAM ,A NE GUBITAŠIMA,.,IMA NEKOLIKO SVJETLIH PRIMJERA ,U MEĐIMURJU,HAIX NJEMAČKA FIRMA OBUČARSKA,ZAPOSLILA 600ERADNIKA,,BILO JE NEKIH SUBVENCIJA I OPČINA JE DALA GRADILIŠTE GRATIS,,NE IZGLEDA PUNO 500 LJUDI,ALI TO JE 50 OBITELJI,SA MOPCIJOM PROŠIRENJA,MOŽDA ČE JOŠ 500ZAPOSLITI,

  • o-o 31.12.2010.

    rekla bih da je milanović oporbu shvatio samo kao pljuvalje po vladajućima: doživljavam ga kao ona dva smiješna starca, iz muppet showa, gore na balkonu. on je i jedan i drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare