To je to što me zanima!

SDP: Institucije pozivamo da što prije istraže Lalovčev slučaj

Podsjetimo, Borisa Lalovca supruga je u televizijskoj emisiji optužila za nasilje. Lalovac je rekao kako optužbe nisu točne i da nije nikakav nasilnik
Vidi originalni članak

SDP najoštrije osuđuje nasilje nad ženama u društvenom i obiteljskom životu i zalaže se da se svi slučajevi obiteljskog nasilja pred nadležnim institucijama što prije riješe. Tešku obiteljsku situaciju SDP-ova zastupnika Borisa Lalovca i njegove supruge, ne možemo i ne smijemo komentirati, ali i u ovom slučaju pozivamo nadležne institucije da i taj slučaj što prije istraže, piše u priopćenju koje je medijima u četvrtak poslao SDP.

Podsjetimo, Borisa Lalovca supruga je u televizijskoj emisiji optužila za nasilje. Lalovac je rekao kako optužbe nisu točne i da nije nikakav nasilnik.

- Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja. Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati - poručio je Lalovac.

 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • najiram 10 13.01.2017.

    hrvatski narod poziva sdp...da konačno otvori svoje zloćinačke arhive...da konačno počnu govoriti istinu o dićnim djelima partije...da konačno objasne kako su mogli pobiti 1 milijun ljudi za nekoliko mjeseci...te konačno kazu kud su ih pokopali spalili sazidali...da možemo tim mućenicima partije iskazati poslijednju poćast koju svi pokojni zaslužuju...i da lijepo dobrovoljno odu na sud u beograd za ratni zloćin i zloćin partije nad ženama djecom starcima...eto molimo nadležne institucije da pokrenu progon tih zloćinaca...

  • josip28 12.01.2017.

    Samo udri lalo

  • maj 12.01.2017.

    Lažljive antife znali su i prije za nasilje pa šutjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare