To je to što me zanima!

'SDP je nesposoban rješavati probleme pa optužuje druge'

Otkako su branitelji u Savskoj, više puta smo se očitovali o tome da podržavamo legitimne braniteljske zahtjeve, ali iza tih prosvjeda ne stojimo, poručio je HDZ
Vidi originalni članak

HDZ je priopćenjem reagirao na optužbe SDP-a da stoje iza prosvjeda branitelja na Markovom trgu.U njemu navode da SDP za svoju nesposobnost u rješavanju problema pokušava optužiti druge.

"Njihova nespremnost da otvore dijalog i poznata Milanovićeva parola „mi ili oni“, naše društvo gura u atmosferu obračuna. Branitelji, poduzetnici, ali i svi obespravljeni – i bez HDZ-a itekako vide da nas SDP-ova Vlada vuče prema dnu. Otkako su branitelji u Savskoj ulici, više puta smo se očitovali o tome da podržavamo legitimne braniteljske zahtjeve, da potičemo na dijalog, ali da iza tih prosvjeda ne stojimo", stoji u priopćenju HDZ-a.

Podsjetimo, SDP je u četvrtak poslijepodne održao tiskovnu konferenciju na kojoj su rekli kako iza današnjeg prosvjeda branitelja na Markovu trgu stoje Tomislav Karamarko, Milijan Brkić i HDZ.


Idi na 24sata

Komentari 166

  • tatamata12 23.05.2017.

    Zoran, Bero, Ostoja...- to je to!

  • barzagli43 01.06.2015.

    najlakse im je sad u kriznim situacijama prebacivati lopticu na druge, ali nece ni to vjecno

  • DomagojTaropolu 29.05.2015.

    Molim se za naše branitelje, da razum prvlada i da policija neće tući branitelje! Koji su dali sve za Hrvatsku, svoje živote i zdravlje! Danas su na Markovom trgu branitelji, već sutra biti će radnici bez plaća, preksutra mladi nezaposleni, liječnici na prosjačkom štapu, pa onda ostali građani... zbog svoje nesposobnosti Vlade premijera Zorana Milanovića koji u četiri godine nije ništa napravio za Hrvatsku, osim što nas je zadužio za četiri generacije! Plan 21 nije ništa promijenio niti je ostvaren, tako da kriza traje i dalje a gladan narod uvjeravaju kako živi bolje! Odakle vam obraz! Ne krivite druge za svoju nesposobnost, narod nije slijep niti ne inteligentan! Pozdrav iz Rijeke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare