To je to što me zanima!

SDP: Jezerinac zastrašuje građane izmišljotinama

Hrvatskim biskupima su iz SDP-a poručili da su, srećom, prošla vremena kad su građani donosili odluke prema nametnutim instrukcijama
Vidi originalni članak

 Neki u propagandnoj mašineriji obećavaju da neće više biti vjeronauka u školama ako oni dođu na vlast, da će dati više slobode mladima i zakonom nas osloboditi droge. Sva obećanja da će svijet bit bolji bez Boga stara je zamka koja nas podsjeća na onu sotonsku: Bit ćete kao bogovi, izjavio je vojni ordinarij msgr. Juraj Jezerinac. Bračima su se obratili i biskupi HBK, koji su također neizravno pozvali vjernike da ne daju glas SDP-u te da izborima pristupe s moralnom sviješću i odgovornošću.
Iz SDP-a su priopćili da Jezerinac zastrašuje vjernike izmišljenim prijetnjama i krivotvori činjenice napominjući da je takvo ponašanje djelatnika Oružanih snaga protuustavno i protuzakonito. Biskupima su poručili da su, srećom, prošla vremena kad su građani donosili odluke prema nametnutim instrukcijama.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • lazo 07.11.2007.

    HACKERU zato nam i jeste država u ovakvom stanju dok god ima ljudj koji su sami sebi zakon i koji seru gdje god hoće!!! A što se drugih država tiče, zbog toga što se nitko ne mješa u politiku zato i jesu u govnima i pederi im se žene, a starci i bolesni eutanaziraju. Da si ti bio izvan naših granica ne bi ti domet bio slobodno sranje po Korzu! Znao bi da van naših granica ako se tvoj pas posere u kutu sporedne ulice, a ti ta govna uredno ne počistiš i baciš za njim dode policajac pa ti naplati kaznu! A sramota je da se kod nas ti slobodno možeš posratr na sred Korza i nitko ti neće ništa osim što ćeš izgledati kao brdska seljačina koja ne zna da se za sranje ide u WC!!!

  • miro333 06.11.2007.

    ajde stari prodonja bavi se svojim stvarima a ne politikom

  • Dina10 05.11.2007.

    Zahvalkjujuci politici(kurvi) napustila sam Hrvatsku.Zivim u Aucklandu vec godinama.Nakon par mjeseci, zivota ovdje odlucim se na Badnje vece da sa prijateljima podjem na Badnjak, u Crkvu.Bilo je prekrasno upoznati sve te divne ljude sat-dva druzenja ispred Crkve,slusati razloge dolaska, smijati se \"na hrvatskom\"....stvoriti nova prijateljstva. Ponoc je doisla, Misa je pocela, a nas Don !!!! je poceo zeljno ocekivanu Misu! Nakon urednog uvoda i regularne Mise, uslijedilo je \"kamenje po Komunistima i ne bas lijepe rijeci o Drugu Titu......\"Polako smo izasli iz Crkve, krsteci se, ne vjerujuci sta smo upravo slusali u Svetoj ustanovi. Samo da kazem, Hrvatica sam, katolkinja, supruga i majka! Volim Hrvatsku i toliko se zelim vratiti Doma.Strah me od pomisli na nase \'Zakone\', nase \'Pravosudje\'i nas domaci \'Red\'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare