To je to što me zanima!

'SDP nije doživio debakl, pa osvojili smo 40 posto Sabora'

Nakon ostavke Zorana Milanovića, ambiciju da postavnu novi lideri ljevice prvi su pokazali dvojica potpredsjednika stranke Ranko Ostojić i Tonino Picula...
Vidi originalni članak

Nakon ostavke Zorana Milanovića, ambiciju da postavnu novi lideri ljevice prvi su pokazali dvojica potpredsjednika stranke Ranko Ostojić i Tonino Picula. 

Ranko Ostojić koji je prvi objavio da kreće u utrku za predsjednika SDP-a za Novu TV je izjavio kako je osjećao obvezu kandidirati se:

- Nakon što je Milanović objavio da odlazi smatrao sam da kao potpredsjednik imam odgovornost i obavezu i radi naših članova i radi situacije u kojoj jesmo. Trebali su dobiti poruku da će SDP ostati stabilna stranka. To je bio glavni motiv.

Ostojić smatra da SDP ipak nije doživio debakl na izborima:

- Ja to neću zvati debaklom jer smo dobili 40 posto mjesta u Saboru. To treba sačuvati - rekao je Ostojić i dodao:

- Od 2003. godine SDP stalno raste zahvaljujući vođenju Zorana Milanovića. On odlazi, a mi moramo sačuvati snažnu stranku i ljevicu.

Govoreći o nadolazećim unutarstranačkim izborima, Ostojić je istaknuo da neće prihvatiti nikakvu kampanju koja bi bila prljava i išla na štetu SDP-a.
 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Sandokan Janosik 14.09.2016.

    A mislim da zna koliko ima SDP zastupnika ali onda nezna koliko ima ukupno zastupnika u Saboru. Naima on misli da u Saboru ima 99 zastupnika, i otud ta njegova matematika.

  • Sandokan Janosik 14.09.2016.

    On mislio da ima 100 zastupnika u saboru.

  • Sandokan Janosik 14.09.2016.

    Ovi ni matematiku ne poznaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare