To je to što me zanima!

SDP-ov zastupnik Stazić ne želi doći ranije na posao

Bebić je izvijestio zastupnike da će sljedeći tjedan morati doći sat prije zbog rasprave o proračunu. Stazić ga je zamolio da preispita svoj prijedlog
Vidi originalni članak

Zastupnici su završili svoj ovotjedni rad. Iako petak uvijek iskoriste za glasovanje o već raspravljenim točkama dnevnog reda, ovog puta to nije bio slučaj. Predsjednik Sabora Luka Bebić zastupnike je izvijestio da je na prijedlog proračuna pristigao 421 amandman te da će o njima raspravljati i glasovati u srijedu. No na posao će zastupnici morati doći i sat vremena prije, odnosno u 8.30. SDP-ov Nenad Stazić zamolio je Bebića da preispita taj svoj prijedlog jer, ističe, nema potrebe dolaziti prije kad će ionako rasprava te glasovanje o amandmanima i proračunu trajati 13 ili 14 sati. Bebić ipak nije popustio, a dometnuo mu je i kako do srijede imaju dovoljno vremena za odmor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • krizantema 29.02.2008.

    poslala bi ja njih na baustelu makar na mjesec dana...

  • Sofi 29.02.2008.

    Neki dan smo bili s djecom u restoranu u Mesničkoj, i iako je u pola restorana izvješena zabrana pušenja, u prednjem dijelu je bilo toliko zadimljeno da smo potražili stol u zadnjem. Jedan stol koji je bio udaljen od drugih smo upikirali i sjeli, ali nas je vlasnik zamolio da se maknemo, jer je rezerviran, a i čovjek za kojeg je rezerviran puši ko turčin. Nakon što smo sjeli malo dalje, došao je Stazić sa obitelji (i djecom) i sjeo za stol i odmah zapalio. Napominjem, sjedio je u djelu za NEPUŠAĆE i sa djecom za stolom. Baš me zanima koje je sve zakone pri tom prekršio. Toliko o njegovom donošenju zakona. I o tome kako zakon vrijedi samo za obične ljude, ali ne i za sabornike, jer su vlasniku lokala skoro pukla leđa od savijanja pred jednim od mnogih sabornika, koji povremeno potroše svoje vlastelinske plaće izvan saborskih zidina.

  • had 29.02.2008.

    Bolje bi bilo da uopće nedolaze.Jer kada dođu proizvode užas novim zakonima i odredbama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare