To je to što me zanima!

SDP-ovci otišli iz koalicije; Šišljagić: Ruše svaku vlast

Kao razlog izlaska iz koalicije s HDSSB-om SDP navodi pravomoćnu presudu Branimiru Glavašu. Šišljagić kaže da namjerno ruše vlast u Osijeku
Vidi originalni članak

Vlast Glavaševog HDSSB-a u Osječko-baranjskoj županiji poljuljana je nakon što je osječki SDP izjavio kako izlaze iz koalicije. Župan Vladimir Šišljagić, čelnik HDSSB-a, ostao je tako bez sedam ruku u skupštini no, to ne umanjuje njegovu prevagu. Kao razlog izlaska iz koalicije SDP navodi pravomoćnu presudu Branimiru Glavašu.
- Odluka o izlasku iz koalicije donesena je u zagrebačkoj središnjici SDP-a. Nejasan mi je njihov razlog kada se zna da je SDP u koaliciju s nama ušao u lipnju, a presuda Glavašu bila je u svibnju. Znači, oni su svjesno ušli u koaliciju kako bi se izborili za fotelje, a sada im, kao, smeta presuda. SDP je već godinama u Osijeku stranka koja sustavno ruši vlast nakon što koalira sa svakim tko je vodeći. Oni mi ni malo neće nedostajati - kazao je Šišljagić dodajući kako sve upućuje na to da SDP ima unutarstranačkih problema i raskola jer je o koaliciji SDP-HDSSB svojevremeno odlučio Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Tuga_i_Buga 16.09.2010.

    Ti iz HDSSB-a su veći šljam i od kradezea.... Pa u kojoj bi normalnoj državi to bilo izabrano na vlast!?

  • konjica 16.09.2010.

    Dok je HDSSB-a,Osijek će biti područni ured Drinovaca.

  • 16.09.2010.

    Tuga_i_Buga..to je jedina stranka u Hrvaskoj koja brani Hrvatske boje

Komentiraj...
Vidi sve komentare