To je to što me zanima!

SDP-ovci žele Berinu ostavku: Bijesni su na njegove ispade

MUČNA ATMOSFERA U STRANCI: U SDP-u su uvjereni da Bernardić nije dobar šef stranke, smatraju kako je neuvjerljiv i pun floskula te da mu nije mjesto na čelnoj poziciji
Vidi originalni članak

SDP-ovci ogorčeni na Davora Bernardića priželjkuju njegovu smjenu i na njegovu mjestu bi rado vidjeli Peđu Grbina. A već šuškaju da bi Kolindu za tri godine u utrci za Pantovčak mogao dočekati njihov maratonac Zoran Milanović. 

Kako doznajemo od dijela članova, najveću muku SDP-u stvara sam predsjednik stranke Davor Bernardić. 

- Ma svi su bijesni u stranci na njegove ispade. Pun je praznih floskula i potpuno neuvjerljiv. Osim toga stalno se prijeti ‘staroj gardi’ da neće biti na izbornim listama i stvara jednu mučnu atmosferu u stranci, a bez njih ne može ni do nategnutih 37 mjesta u Saboru – kaže nam dobro upućeni SDP-ovac. 

'Grbin je stručnjak i zna što govori'

- Bilo bi najbolje kad bi Bernardić sam odstupio i da izaberemo novog šefa i vodstvo i s novom postavom krenemo u političke bitke – dodaje.

A koga to na čelo zazivaju, kaže: - S jedne strane neki vide Mrsića, no drugi smatraju da bi u ovom trenutku bolji izbor bio Peđa Grbin. On je stručnjak u svom području, zna što govori i stoji iza toga i izrastao je u dobrog političara, a pripada jednoj novoj generaciji – kaže nam SDP-ovac.

Dodaje kako ne bi bilo nevjerojatno da se Zoran Milanović kandidira na predsjedničkim izborima.

Idi na 24sata

Komentari 255

  • todor strasni 07.05.2017.

    Treba ga maknuti. Ako zbog ničega onda zbog totalne stupidnosti, članak u dnevno.hr u kojem izavi i ostane živ: Bernardić: ‘Plenković nije smio potpisati obrazac Glasnoviću, mogao je dati lažno obećanje, ovako otvara sumnju ‘... za ime svega zar taj - zaista nema imena ni pojma kako ga nazvati - nije svijestan shvatiti što je izrekao: Veli "mogao je dati lažno obećanje".... zar bi on "dao lažno obećanje?". U koju bi SDP stranku trebao povjerovati i crv plošnjak ako poglavica sugerira kako bi neki političar u svrhu kupnje nekog glasa trebao dati bilo kakvo a posebice LAŽNO obećanje? Jeli taj svijestan galaksije u kojoj živi? SDP-ovci, zamijenite ga koliko sutra jer s njim prekosutra prestajete postojati. Danas klinici u prvom razredu osnovne imaju sposobnosti logičkog razmišljanja veće od vašeg poglavice... članak, citiram https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/bernardic-plenkovic-nije-smio-potpisati-obrazac-glasnovicu-mogao-je-dati-lazno-obecanje-ovako-otvara-sumnju-1023402/

  • SAINT 07.05.2017.

    ne odgovara im fizičar , hahahahaha sveukupno luzeri...........

  • Hakiro Okada 06.05.2017.

    Za sada jedino PLenković jača potporu SDP-u, nadam se da će hrvati progledati i vidjeti da su SDP-HDZ sestre blizanke

Komentiraj...
Vidi sve komentare