To je to što me zanima!

SDP: Vi ste stalno u '41., HDZ: Baš volimo kad pričate o nama

HDZ je poručio da vole kad SDP priča o njima i postavio fotografiju na kojoj je na engleskom napisano kako je najbolji prijatelj onaj koji otvara usta samo da bi vas uvrijedio...
Vidi originalni članak

Ministar kulture Zlatko Hasanbegović, nakon objave njegove fotografije iz 1990-ih na kojoj nosi kapu nalik ustaškoj, rekao je da mu je savjest čista i osudio sve zločinačke režime, bili oni ustaški ili komunistički.

Njegovo obraćanje kao i cijeli slučaj oko fotografije izazvalo je novu polemiku HDZ-a i SDP-a na Twitteru.

- Hasanbegović: @VladaRH i @HDZ001 jasno stoje na zasadama demokratskog antifašizma, antikomunizma i antitotalitarizma - napisao je HDZ na službenom Twitter profilu.

SDP-ovci su, također s Twittera, na to odgovorili:

- .@HDZ001 a vi nemate posla oko proračuna i kadroviranja u Vladi? Stalno ste na 41. i 91. dajte zakoračite u 21. stoljeće. Ne boli!

HDZ je na to poručio da vole kad SDP priča o njima i postavio fotografiju na kojoj je na engleskom napisano kako je najbolji prijatelj onaj koji otvara usta samo da bi vas uvrijedio.

- @HDZ001 jedino je sigurno, da Karamarko nema pristup vašem Twitter računu. Ovo bi teško razumio - poručio je na to SDP.

- @SDPHrvatske Bar nikog ne vrijeđa kao vaš predsjednik, pa ni vjeverice :) - rekli su na to HDZ-ovci dok je SDP odgovorio da država treba novi proračun i da bi na tome trebali raditi, a ako ne mogu, onda idemo na nove izbore.

Raspravi se na Facebooku pridružio i HDZ-ovac Josip Bilaver:

 
Idi na 24sata

Komentari 96

  • freedom4all 11.02.2016.

    Jbt di su komentari??!!..Alo ?!

  • 11.02.2016.

    ovaj hasan da ima iti malo morala nakon ovoliko polemike o njemu da bi i sam ostavku al draga fotelja

  • zemuncevic 11.02.2016.

    Nikada ga necete smijeniti komunjare,hebem vam mater!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare