To je to što me zanima!

Sedam poginulih na reliju: U bolnici preminula curica (11)

Španjolska: Trkaći je auto izletio sa staze i zabio se u gledatelje na reliju La Coruna u pokrajini Carral. Među mrtvima je i Ana koja je trebala danas roditi
Vidi originalni članak

Uxia (11) umrla je u nedjelju oko 22.30 sati od teških ozljeda koje je zadobila u subotu u nesreći na reliju. Trkaći je auto izletio sa staze i  zabio se u gledatelje na reliju La Coruna u španjolskoj sjeverozapadnoj pokrajini Carral. Među poginulima je i trudnica koja je trebala danas roditi, kao i djevojčica (13). Ozlijeđeno je 15 ljudi. Još ih je pet u bolnici, a drugi su pušteni na kućnu njegu.

 Kako prenosi Daily Mail, automobilom Peugeot 206 upravljao je Sergio Tabeayo Sande zvan Tisi, a na suvozačevom mjestu sjedio je Luis Miguel Prado Santos. U utrci je bilo više od 100 sudionika. 

Očevici kažu da je automobil izletio sa staze u trenutku kad je, u punoj brzini, pokušao skrenuti u zavoj. Između gledatelja i staze nije bilo nikakvih sigurnosnih barijera.  

Ana Cayazzo i njezin partner Miguel Caridad, koji su oboje bili stari 20-ak godina, poginuli su na mjestu. Miguel koji je volio trkaće aute i utrke, nagovorio je trudnu partnericu da odu gledati utrku koja je bila nedaleko njihovog doma. 

Sande i njegov suvozač nisu ozlijeđeni u nesreći. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BuzyCarr 07.09.2015.

    neka netko od strucnih novinara definira koja je to "puna brzina" (jel postoji mozda i prazna brzina?)

  • BuzyCarr 07.09.2015.

    neka netko od strucnih novinara definira koja je to "puna brzina" (jel postoji mozda i prazna brzina?)

  • GreenDay_1 07.09.2015.

    Istina je da su gledatelji sami krivi jer su bili tamo gdje ne treba, ali meni je još najviše žao ovog vozača koji je ni kriv ni dužan ubio 7 ljudi i ozljedio još 20-ak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare