To je to što me zanima!

Sedam sati je iznosila obranu: 'Peternel nikoga nije štedjela'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gotovo sedam sati Zdenka Peternel, bivša "desna ruka" bivšeg predsjednika HGK Nadana Vidoševića, iznosila je u četvrtak obranu u sjedištu zagrebačkog tužiteljstva
Vidi originalni članak

Gotovo sedam sati Zdenka Peternel, bivša "desna ruka" bivšeg predsjednika HGK Nadana Vidoševića, iznosila je u četvrtak obranu u sjedištu zagrebačkog tužiteljstva, piše Novi list. 

Ona je u istražnom zatvoru gotovo dva mjeseca i sada je prvi put iznijela detaljnu obranu. 

Podsjetimo, Peternel je osumnjičena da je sudjelovala u izvlačenju novca iz HGK. Njezin odvjetnik je rekao da je iznijela detaljnu obranu te da se očitovala o svemu što joj se stavlja na teret.

- Ne mogu sada komentirati što je točno izjavila, no uvjeravam vas da nikoga nije štedjela - rekao je njezin odvjetnik Davorin Budin. Također je naglasio kako će tražiti da se njegovu klijenticu pusti iz pritvora. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 13.12.2013.

    zaš se ne ugledamo malo na Sjevernu Koreju i onog malog Kim Jong-una.. jep tip je malo kuku ali zato ne pita kad mu netko stane na žulj.. no mercy for the soldiers no mercy for the king!

  • rosa110 13.12.2013.

    Bez obzira što Peternel nikoga nije štedjela na ispitivanju, postoje hrvatske institucije koje godinama kriminalace pretvaraju u "uzorne" građane, institucije koje primjenjuju pravila iz ispovjedaonica a to je priznaj grijehe i grijesi su ti oprošteni. Zna se, to su hrvatski sudovi.

  • ljubica ljubičica_1 13.12.2013.

    sve im oduzet i dati državnom proračunu .a njih zatvorit bar na 30go za primer drugima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare