To je to što me zanima!

Sedam sati visjela sa stijene nakon što ju je pogodila munja

Ramsay i još jedan alpinist penjali su sa švicarske strane kad ih je iznenadila oluja i munja je pogodila Ramsay što je odbacilo oboje niz planinu, a zaustavili su se zahvaljujući sigurnosnoj užadi.
Vidi originalni članak

Samantha Ramsay (41) profesorica sa Sveučilišta Idaho poginula je u nedjelju dok se s još jednim penjačem pokušavala popeti na Matterhorn u Alpama. Penjali su sa švicarske strane kad ih je iznenadila oluja i munja je pogodila Ramsay što je odbacilo oboje niz planinu, a zaustavili su se zahvaljujući sigurnosnoj užadi. 

Samanthin prijatelj pozvao je pomoć koja je došla do njih za sedam sati i odvela ih u bolnicu gdje je Ramsey i preminula. 

Iza nje ostalo je dvoje maloljetne djece, a da tragedija bude veća prošle godine umro je i njezin suprug od tumora na mozgu. 

Prijatelji kažu da je Samantha bila vrlo aktivna i da je tako odgajala i sinove, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • crazy mind 04.08.2017.

    nit' za zalit nit' za hvalit. zena je umrla radeci ono sto je voljela

  • laptopxp 04.08.2017.

    Koliko vidim po komentarima neki misle da bi se ljudi ujutro trebali probuditi, oprezno doći do posla(nedaj bože nekog "rizičnog" - vozač, vatrogasac, policajac ili u zadnje vrijeme kod nas nastavnik u školi), odraditi i opet oprezno doma, zaključati se u kuću ili stan i čekati slijedeći dan. A oni koji izazivaju vraga jer eto odu u planine, na moru otplivaju u duboku vodu ili ne daj bože kupe motocikl, ako im se kaj loše dogodi - nisu drugo ni zaslužili.

  • dkmjnn 04.08.2017.

    Uz dužno poštovanje prema pokojnoj, ali nije mi jasno šta je radila u planinama,pa znala je koliko je to opasno, uz to udovica s dvoje maloljetne djece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare