To je to što me zanima!

Šef Applea Steve Jobs se opet povukao zbog lošeg zdravlja

Jobs je zaposlenicima poslao mail u kojem ih obavještava da odlazi zbog zdravlja te traži da poštuju njegovu privatnost. I dalje će sudjelovati u važnim odlukama
Vidi originalni članak

Šef Applea Steve Jobs u ponedjeljak je svojim zaposlenicima poslao e-mail kojim ih obavještava da zbog zdravstvenih problema uzima bolovanje. 

- Upravni odbor mi je na moju zamolbu dao bolovanje kako bi se usredotočio na svoje zdravlje. I dalje ću biti izvršni direktor i sudjelovat ću u važnijim odlukama kompanije. Jako volim Apple i nadam se da ću se uskoro vratiti. U međuvremenu, moja obitelj i ja bismo cijenili kada biste poštovali našu privatnost, napisao je Jobs u mailu, a prenosi Wall Street Journal.

I početkom prošle godine Jobs je uzeo slobodne dane, a na posao se vratio krajem lipnja. Tada je navodno bio na transplantaciji jetre, a prebolio je i rak gušterače.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • wargods_1 17.01.2011.

    a u k...c, sad neće bit iPHONA 5, steve vrati se vrati lol. (a jeb..u pa ja nemam ni jedinicu ipoha, baš sa mlooser)

  • FranHorinek 17.01.2011.

    Umire i nakak da umre a?

  • HectorTheGreat 17.01.2011.

    a kod nas predsjednik godinama rikava od raka, raspada se naocigled cijelog naroda, nosi periku, ide u najprestiznije svjetske klinike za borbu protiv raka a narodu tupi da igra tenis bolje od oresara i kako je zdrav ko dren....

Komentiraj...
Vidi sve komentare