To je to što me zanima!

Šef Fonda za obnovu Vanđelić dao ostavku? 'Sve ću objasniti'

Zasad nisu poznati konkretni razlozi njegova odlaska, međutim njegov mandat na čelu te institucije obilježili su javni verbalni sukobi s ministrom graditeljstva Darkom Horvatom te brojne kritike...
Vidi originalni članak

Šef Fonda za obnovu Damir Vanđelić navodno je podnio ostavku, a neslužbeno doznajemo da ju je urudžbirao Upravnom vijeću Fonda za obnovu.

- Sutra ću sve objasniti. Ne mogu sada jer sam na sastanku - ponovio je danas nekoliko puta u kratkom telefonskom razgovoru za Jutarnji list dosadašnji prvi čovjek Fonda za obnovu.

Zasad nisu poznati konkretni razlozi njegova odlaska, a kako doznajemo, odluka nije donesena naglo, te navodno nije bilo nikakvih novih sukoba. Njegov mandat na čelu te institucije obilježili su javni verbalni sukobi s ministrom graditeljstva Darkom Horvatom te brojne kritike zbog sporosti kojom se odvija sama obnova nakon potresa.

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • max2017 25.11.2021.

    Žalac bi bila po plenkimetru.........

  • negoidiz 25.11.2021.

    on je iz početka najavio stvoriti sustav u kojem neće biti muljanja, lopovluka i hdz-eovih svinjarija, što se njima nije svidjelo pa su ga opstruirali, što su unazad nekoliko dana i sami priznali....

  • 25.11.2021.

    Nema i neče biti obnove dok kolo vodi kapetan Horvat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare