To je to što me zanima!

Šef HDZ-a novinarima: Žurim kako bi dao izjavu novinarima

Karamarko je napustio Sabor oko 10.40 sati. Žuri mu se u Veliko Trgovišće jer u 11.15 sati mora dati izjavu za novinare. Na današnji dan rođen je Franjo Tuđman
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko opet nije dugo izdržao u sabornici. Na Aktualnom prijepodnevu u srijedu šef najjače oporbene stranke zadržao se do 10.40 sati. 

Na pitanje novinara zašto tako žurno odlazi iz Sabora Karamarko je dao zanimljiv odgovor.

- Žurim u Veliko Trgovišće kako bi u 11.15 sati dao izjavu za novinare - rekao je Karamarko.

U Velikom Trgovišću je na današnji dan 1922. godine rođen Franjo Tuđman, osnivač HDZ-a i prvi hrvatski predsjednik.  

Idi na 24sata

Komentari 165

  • francetić 15.05.2014.

    Da,i?

  • leo@ 15.05.2014.

    Ako je gosp. Karamarko napustio sabornicu na Markovom Trgu u 10:40h a u Velikom Trgovišću bio u 11:15h....znači da mu je do tamo trebalo 35 minuta....Ako od Markova trga do Velikog Trgovišća ima 65 kilometara to znači da su se vozila sa Karamarkom i njegovom pratnjom kroz grad Zagreb (semafori,prometna križanja,pješaci drugi sudionici u prometu,djeca na cesti koja idu u školu) kretala brzinom oko 100 km/h (ograničenje 50 km/h) a po izlasku na autocestu Zagreb-Macelj do izlaza Zabok i više od 200 km/h (ograničenje 130 km/h)....Nakon niza počinjenih prometnih prekršaja od vožnje trakom namjenjene za promet vozila javnog gradskog prijevoza,prolaska kroz crvena svjetla na semaforima,oduzimanja prednosti prolaska ostalim sudionicima u prometu i ugrožavanja istih,prekoračenja brzine za duplo više od dopuštenog...itd...itd...(a sve zbog toga da bi dao samo izjavu novinarima) hoće li gospodin Karamarko pokazati uplatnice javnosti da je u državni proračun platio i jednu kaznu od niza počinjenih za koje bi mi obični građani čak išli i u zatvor???

  • milka cream 14.05.2014.

    karamarko nije ništa izbjegavao i ne razumijem zašto vam toliko smeta šta je išao u V. Trgovišće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare