To je to što me zanima!

Šef HDZ-a o Pusić: Loša Vlada, loš kandidat koji nije naš izbor

Teško će biti prijevremenih izbora. Mi smo u političkom braku s Mostom koji je zasad dobar. Nailazimo na prepreke, ali to rješavamo – rekao je Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

Iako je premijer Tihomir Orešković rekao da Vesna Pusić ima potporu Vlade za kandidaturu za glavnu tajnicu UN-a, šef HDZ-a Tomislav Karamarko je to opovrgnuo. Ali je naglasio da je neće niti spriječavati. 

- Ona će imati našu tehničku potporu i neće naša diplomatska predstavništva zatvarati vrata. Minimum civiliziranog odnosa je da je ne spriječavamo. Međutim, ona je izbor prošle Vlade, a definitivno nije naš izbor. Loša Vlada, loš kandidat - rekao je Karamarko. 

'Teško će biti prijevremenih izbora'

Upitan hoće li nakon unutarstranačkih izbora ići na preslagivanje u Vladi i nove, prijevremene izbore, Karamarko je odgovorio da neće. 

- Teško će biti prijevremenih izbora. Mi smo u političkom braku s Mostom koji je zasad dobar. Nailazimo na prepreke, ali to rješavamo – zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 234

  • bajica1009 19.04.2016.

    Ti kao svjetonazoran čovjek najbolje znaš kako je biti snekim u braku tko nije tako svjetonazoran razvedeš se pa uzmeš svjetonazornu tako je i u politici, razvedi se ali nama vlasti pa onda kusaj što si napravio jer evo te u oporbi,

  • bajica1009 19.04.2016.

    Stvarno je jadan premijer nezna hrvatski, koju obožava uzgred, pa dopusti da ti govoriš u ime njega, baš smo najebali u toj idili od vlade i vlasti.

  • bajica1009 19.04.2016.

    Žalosno je da ali to što si ti došao u poziciju da budeš u vladi, jest da je NE HRVATSKA i da je očajna ali stobom je još očajnija, nezna tko vodi a tko rukovodi jebe lud zbunjenoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare