To je to što me zanima!

Šef Medveščaka otkriva kako je Hrvatima "prodao" hokej

24sataExpress: Damiru Gojanoviću nitko nije vjerovao da će Medvjede ubaciti u EBEL ligu. Danas je jedini čovjek u Hrvatskoj koji može četiri puta napuniti Arenu
Vidi originalni članak

Borna Rendulić provukao se kroz obranu Villacha i zabio sedmi gol za Medveščak u rasprodanoj Areni. Više od 15.000 ljudi je eksplodiralo, ali nitko u dvorani njegov gol nije proživio tako emotivno kao Damir Gojanović (38). Sa suzom u očima pljeskao je - sav trud koji su on i njegov tim uložili u “projekt Medveščak” isplatio mu se u tom trenutku. Kad je prije dvije godine govorio da će Medveščak, zaboravljeni klub slavne prošlosti, igrati u austrijskoj ligi, svi su mu se smijali. No sada mu mogu skinuti kapu.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • casio 10.02.2011.

    Bio i vidio. Atmosfera odlična,svi se zabavljaju,jedu piju,druže se,hokej smijurija.Popikavaju se po ledu,padaju,promašuju pak,tako da je puno zanimljivije zurkati okolo. Sve u svemu za male pare ugodno provedeno veče.

  • Jurky 10.02.2011.

    Jedan od rijetkih sportova u hrvatskoj gdje mozes ici sa djecom i bez straha da ce ga netko ozljediti il nesto kao sto je to slucaj u nogometnim! Gdje moras ici sa kacigom!

  • sk8_is_gr8 09.02.2011.

    HAHAHAAHAHAHAH .. Cuj hokej xDDD Jos malo pa ce badminton biti nacionalni sport xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare