To je to što me zanima!

Šef odvjetničke ekipe: Šešelj je u petak bio klinički mrtav

Zoran Krasić optužio je Haaški tribunal za namjerno zapostavljanje zdravlja njegova klijenta. Šešelju je u bolnici iz pluća izvučeno nekoliko litara tekućine. Bio je u komi
Vidi originalni članak

Vojislav Šešelj, haaški optuženik za ratne zločine koji je u petak prevezen u bolnicu, bio je klinički mrtav, izjavio je u utorak šef njegove odvjetničke ekipe Zoran Krasić.

Kako piše Press, Krasić je na konferenciji za novinare rekao da vođa Srpske radikalne stranke u trenutku odlaska u bolnicu nije bio pri svijesti, a da mu je čitavo tijelo bilo modro. U bolnici mu je iz pluća izvučeno nekoliko litara tekućine, na temelju čega su liječnici zaključili da je "došlo do srčanog i plućnog zastoja te kako je Šešelj bio klinički mrtav".

Krasić je također Haaški tribunal optužio za namjerno zapostavljanje Šešeljeva zdravlja, što je, tvrdi, ravno pokušaju ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Prva Proleterska_1 11.01.2012.

    Nekoliko litara vode. E pa u jednome cugu meni nisu nikada ispumpali više od jedne litre u jednom zahvatu na dan. I još to me svaki put bacili u nesvjest. Mučio se ti meni do najstarije starosti i da krepaš bez iole ikoga oko sebe!

  • jiu_jitsu 10.01.2012.

    Ovaj policajac iza njega isti Neven Ciganovi! haha

  • Spec 10.01.2012.

    Ubili su Miloševića da ne priča pa će i ovog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare