To je to što me zanima!

Šef računovodstva bludničio je nad maloljetnom djevojkom?

Tužiteljstvo je ispitalo muškarca (61) i za njega zatražilo istražni zatvor što je sudac istrage odbio. Odredio je da se muškarac ne smije nikako približavati maloljetnici
Vidi originalni članak

Šef računovodstva Općinskog suda u Bjelovaru sumnjiči se za bludničenje nam maloljetnom kćeri svoje prijateljice, javlja Večernji list.

Glasnogovornica bjelovarskog Općinskog državnog odvjetništva Sanda Knonk Čanić potvrdila je kako je muškarca (61) ispitalo tužiteljstvo, a zatražen je i istražni pritvor što je sudac odbio. Umjesto toga, sudac istrage muškarcu je zabranio da se približava maloljetnici, kao i da s njom uspostavlja bilo kakvu vezu. 

Muškarca je prijavila dugogodišnja prijateljica, nakon što je primijetila da se njezina kćer počela čudno ponašati i zatvarati u sebe, a zbog psihičke krize obratila se i liječnicima kojima je i priznala seksualno zlostavljanje. 

Osumnjičeni nije suspendiran, te i dalje dolazi na posao. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • redar 26.10.2012.

    nije ni starom magarcu sad lako kad se sve doznalo.....mislija je proći nekažnjeno,,,dobar odvjetnik i reće da ga je maloljetnica zavodila,,pih,..kod nas je sve moguče,,ja bi ga slomio ko staru granu mater ..mu j....

  • MAGNUM_2 26.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • asdfghjk8003 26.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare