To je to što me zanima!

Šef Uskok-a odbio Nobila koji je tražio izuzeće zamjenica

Nobilo tvrdi da su zamjenice šefa Uskok-a Tamara Laptoš i Marija Vučko tijekom istrage bile pristrane te nisu poštovale ljudska prava. Dinko Cvitan ga je odbio
Vidi originalni članak

Uskok je odbio zahtjev odvjetnika Ante Nobila koji je na suđenju za malverzacije dionicama Podravke tražio izuzeće zamjenica ravnatelja Uskok-a Tamare Laptoš i Marije Vučko. Zahtjev je primio ravnatelj Uskoka Dinko Cvitan. Nobilo tvrdi da su njih dvije tijekom istrage bile pristrane te nisu poštovale ljudska prava, a prema njegovim riječima, pripremale su i dogovarale svjedočenje Miroslava Vitkovića, šefa Podravkine uprave. U priopćenju Uskok-a stoji kako su zamjenice ravnatelja u navedenom predmetu postupale zakonito i u skladu s Etičkim kodeksom državnih odvjetnika i zamjenika državnih odvjetnika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hrabro srce_1 06.06.2011.

    igrokaz se nastavlja. a da pravnim sredsvima druže nobilo pokušate postići uspjeh na sudu? bolje je ovako preko plaćenih novinara! p.s. jel se itko može sjetit kad je drug nobilo dobio neki spor na sudu?

  • rosa110 06.06.2011.

    Gospodine Nobilo, zar do tebe nisu dosli HDZ-e zakljucci sa VNS-i kojim se trazi jacanje drzavnih institucija? Jos se nije osusila tinta sa tih zakljucaka, a ti vec iskazujes nepovjerenje prema tuziteljicama i USKOK-u.

  • user_87544 06.06.2011.

    ...nedante kobilo grdnu paru će da zaradi na ovom hadezejcu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare