To je to što me zanima!

Šef zagrebačkog PNUSKOK-a je sletio u kanal, bio je pijan...

Alen Barta je privatnim vozilom i izvan radnog vremena u ranim jutarnjim satima prije nekoliko mjeseci sletio u kanal. Nazvao je policiju koja ga je testirala i utvrdila da je imao 1,4 promila u krvi
Vidi originalni članak

Voditelj zagrebačkog PNUSKOK-a Alen Barta prije nekoliko mjeseci imao je prometnu nesreću na području Velike Gorice i u ranim jutarnjim satima sletio automobilom u kanal, javlja Dnevnik.hr. 

MUP je Dnevniku potvrdio nesreću. Istaknuli su da je Barta bio u privatnom automobilu i izvan radnog vremena te da nije bilo drugih sudionika u nesreći. Izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s ceste, a jedina šteta je na njegovom autu. Sam je pozvao policiju i obavijestio svoje nadređene. 

I za 24sata potvrdili su iz MUP-a kako njihov službenik sudjelovao u prometnoj nesreći.

Na licu mjesta su ga testirali na alkohol i utvrdili da je imao 1,4 promila u krvi. Policija je potom postupila prema odredbama Zakona o sigurnosti na cestama. Berta je dao i internu izjavu te je podvrgnut disciplinskom postupku. Novčano je kažnjen.

Podsjetimo, zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Ćelić je nedavno dao ostavku na tu poziciju jer je 12. ožujka vozio 165,5 kilometara na sat na mjestu na kojem je brzina ograničena na 50 km/h. Naši sugovornici u MUP-u u slučaju Berte kažu kako on nije dobio nikakvu suspenziju zato što je sam zvao i obavijestio policiju o nesreći, pričekao je kolege i pristao na alkotest te nije bilo pokušaja nikakvog prikrivanja nesreće. Suspenzije nije bilo, nego se njegov slučaj vodi kao prekršaj i on je nastavio raditi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 96

  • najiram 10 16.11.2019.

    partijsko fašističke tužibabe...nisu toliko pisale koliko je ono zoka imal promila kada je čvapnul sa oklopnjaka...njima je cilj ocrniti sve što je u službi hrvatske..a naće pisati i partijskom neosuđenom 8 svijetskom zloćinu...to se ne piše i ne čuje...trebalo bi ozbiljno razmisliti tko to piše članke u javnim glasilima..dali je pripadnik fašističke partije hitler fašist musolini fašit svi su bili na ćelu socijalistićkih demokratskih partija tako i naši partijci nisu drugo nego poznati po izdajama montiranim procesima i lažima te pljačkama likvidacijama..nisu ništa drugo nego ekstremni desničari i fašisti...tim više što su ne tako davno trubili da su oni bundestagaši...to sve upučuje na jedno prikriveni fašizam...

  • bvalen16 16.11.2019.

    Idemo sad razapeti covjeka koji je postupio ispravno i nije ni pokusao muckati a mogao je..

  • Cipelcug 16.11.2019.

    Bemu zajca. Dečki koji radite na radnim mjestima na kojima izloženi pažnji javnosti pazite na sebe i van radnog vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare