To je to što me zanima!

Šefica klinike donijela koronu pa prijetila kolegama otkazima

Ravnateljica klinike za kožne bolesti, Nina Caca Biljanovska, zaprepastila je Sjevernu Makedniju kada se saznalo da je iz Italije došla zaražena korona virusom te je kolegama prijetila otkazima ako ju prijave...
Vidi originalni članak

Biljanovska je potkraj veljače i početkom ožujka boravila u Alta Badiji, odakle je objavila niz fotografija na društvenim mrežama koje se dijele uz osuđujuće komentare i nevjericu zbog činjenice da je jedna liječnica dozvolila sebi toliku razinu neodgovornosti, prenosi Tportal

Njeni kolege medijima su u Sjevernoj Makedoniji otkrili kako su na liječnicu apelirali da se testira na korona virus nakon što se vratila iz Italije. Ona to ne samo da je odbila već im je i zaprijetila otkazima ukoliko ju prijave. Također, nastavila je najnormalnije dolaziti na posao. 

Ministar zdravstva Venko Filipče u ponedjeljak je održao izvanrednu konferenciju na kojoj je potvrdio dio medijskih napisa. Objasnio je da su u izolaciju stavili 64 ljudi koji su zaposleni u klinici, kao i 11 hospitaliziranih pacijenata te 13 pacijenata koji su se liječili u dnevnoj bolnici. 

Također, potvrdio je da je tijekom vikenda Nina Caca Biljanovska sudjelovala na konferenciji o kožnim bolestima na kojoj su bila 103 stručnjaka iz Sjeverne Makedonije i Grčke. 

Ministar je rekao da će smjeniti neodgovornu ravnateljicu klinike odmah nakon izbora 12. travnja. 

U Sjevernoj Makedoniji korona virusom je zasad zaraženo sedmero ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ragek 12.03.2020.

    Vaso bi je pitao; jel bilo intime !!!???

  • morioni 11.03.2020.

    U zatvor, tipa Goli otok.Gdje je ta vidjela medicinu? Ako jeste, onda je totalni psihijstrijski slučaj.

  • Selo_malo 10.03.2020.

    Balkanijada! Čemu čuđenje, primitivizam do bola!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare