To je to što me zanima!

Šefica pogrebnog poduzeća vozi Hondu od 220.000 kn

Torbarina nije željela komentirati zašto je u ovo doba krize poduzeće odlučilo potrošiti više od 220.000 kuna na poslovni auto Honda Accord
Vidi originalni članak

Činjenicu da je smrt jedan od najboljih biznisa te da se ekonomska kriza i recesija ne tiču Komunalnog društva u Rijeci, dokazuje i nova vozilo kojim se služi Nives Torbarina, direktorica komunalnog društva pogrebnog poduzeća Kozala. Torbarina nije željela komentirati zašto je u ovo doba krize i recesije poduzeće odlučilo potrošiti više od 220.000 kuna na poslovni automobil Honda Accord kojeg ona vozi. Auto je navodno kupljen prošle godine i njime je zamijenjeno prijašnje vozilo staro šest godina. Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel smatra kako je u ovim teškim vremenima izbor tako skupog vozila u te svrhe potpuno neprimjeren, bez obzira šta je kupljen prošle godine. Kaže da će tražiti da ga se zamijeni primjerenim.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • AmStaffSb 07.03.2009.

    I šta je sada tu sporno. Pa nije kupila BMW 7. Pa Honda Acord spada u srednju klasu vozila.

  • slama 07.03.2009.

    pa kaj ste sad počeli svakakve gluposti prebrojavat ljudima, znam da je kriza ali moš si mislit važne osobe;šefica pogrebnog poduzeća,pa to se vidi da je neko od jalnih zaposlenika skrivečki zval novinare....kao ha ha sad ću ti napakostit..

  • Drenovci 07.03.2009.

    Oduvjek je tako gospodo,,na tuđoj nevolji se najlakše zarađuje ili dok se jednom ne smrači drugom ne svane......

Komentiraj...
Vidi sve komentare