To je to što me zanima!

Šefica povjerenstva za sukob interesa sumnja da ima koronu

Povjerenstvo je danas trebalo odlučivati o niz slučajeva, među ostalim i o imenovanju kuma ministra Ćorića u upravu HEP-a, ali je sve odgođeno. Nataša Novaković ima neke od simptoma i testirat će se na korona virus
Vidi originalni članak

Nataša se ne osjeća dobro. Ima bolove u leđima i u ustima okus poput metala, pa sumnja na zarazu korona virusom, saznajemo iz Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Trenutačno je u samoizolaciji.

Današnja sjednica Povjerenstva je odgođena i ta je obavijest službeno poslana. U njoj se samo navodi da je odgođena zbog bolesti predsjednice Povjerenstva Nataše Novaković. Novaković će se testirati na virus jer ima simptome Covida 19.

Povjerenstvo je danas trebalo donijeti odluku je li se ministar Tomislav Ćorić ogriješio o zakon prije skoro tri godine. U upravu HEP-a je tada imenovan Petar Sprčić, Ćorićev kum. Ministar se nije izuzeo od glasanja na Vladi o odluci kojom je Sprčić predložen u upravu, niti deklarirao svoje kumstvo. 

Na sjednici je trebala biti i odluka hoće li se pokrenuti postupak protiv cijelog vodstva Hrvatske narodne banke na čelu s Borisom Vujčićem, ali i odluka o (ne) pokretanju postupka protiv saborske zastupnice Anke Mrak Taritaš(Glas) i još niz lokalnih dužnosnika. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Luna777 28.11.2020.

    A jel' se može to kumstvo raskinuti po brzom postupku, pa tako dok Novaković ozdravi kumstvo neće postojati i neće biti sukoba interesa?

  • cromrak 27.11.2020.

    Dogodi se kad pusis na vjetru

  • franjoclio 27.11.2020.

    Kaj je to sponzor...., ako ne zna neka ne brblja ili je to moderno? to joj je od loše plombe u zubu ii joj se pustila krv iz nosa u grlo? svašta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare