To je to što me zanima!

Šefu američke tajne službe su ipak 'presudile' prostitutke?

Sullivan ide u mirovinu navodno zbog skandala u Kolumbiji. Tamo su agenti Tajne službe dovodili prostitutke u hotelske sobe prije dolaska predsjednika Obame
Vidi originalni članak

Mark Sullivan, šef američke Tajne službe 22. veljače odlazi u mirovinu, piše CNN. Sullivan je bio agent Tajne službe 30 godina, a na čelu te agencije je bio šest godina. Glasnogovornik je naveo kako Sullivan ide u mirovinu upravo zbog svog dugogodišnjeg staža u Tajnoj službi. 

No Sullivanovu karijeru je nagađaju neki mediji "zapečatio" skandal koji je izbio prošle godine. Naime, agenti Tajne službe dovodili su prostitutke u hotelske sobe u kolumbijskog Cartageni prije dolaska američkog predsjednika Baracka Obame na summit. Sramotni skandal otkrili su nakon što je jedna žena ostala u sobi agenta jer joj nisu platili. Zbog istrage su smijenili 11 agenata, a skandal je proširen i na pet vojnika koji su bili u pratnji. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivanfilip 03.02.2013.

    Vrhunski moćnici svijeta,obrazovani,pametni,ugledni...i tko ih uopće može opisati i objasniti u relacijama vremena i odlučivanja..a pokleknu pred vlastitim pimpekom!!

  • 03.02.2013.

    Da je platio, sve bi bilo OK. Platit će zato sad. Gadovi.

  • vekavac 03.02.2013.

    Ne samo da provode zakone nego imaju i karaktera a ovi naši se drže kao krpelji i da opali atomska bomba oni bi ostali visjeti na svojim foteljama.Naši ne padaju niti kad u zatvor idu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare