To je to što me zanima!

Seizmologinja o novom potresu: Ovo su naknadna podrhtavanja, to može još sigurno potrajati...

Seizmologinja je potvrdila da je potres imao epicentar pet kilometara južno od Petrinje, a osjetio se u Petrinji, Sisku i okolnim mjestima pa i u Zagrebu. Nema informacija o eventualnoj materijalnoj šteti
Vidi originalni članak

Novi potres jačine 3,8 po Richteru pogodio je u 7.33 sati područje Banovine, a osjetio se i u Velikoj Gorici i Zagrebu. Prema klasifikacijama, radi se o prilično jakom potresu.

EPICENTAR KOD SISKA Potres jačine 3,8 zatresao je Baniju: 'Sve se u stanu treslo'

- Radi se o naknadnim podrhtavanjima. To može još sigurno potrajati, s obzirom na jačinu prosinačkog potresa - rekla je seizmologinja Ines Ivančić, rukovoditeljica Seizmološke službe, za N1.

Seizmologinja je potvrdila da je potres imao epicentar pet kilometara južno od Petrinje, a osjetio se u Petrinji, Sisku i okolnim mjestima pa i u Zagrebu. Prema informacijama Seizmološke službe, epidentar je kod mjesta Donja Budičina.

Za sada nema informacija o eventualnoj šteti.

4.2 PREMA RICHTERU Snažan potres pogodio BiH, epicentar kod Tuzle. Osjetio se i u Hrvatskoj: 'Sve se treslo'

- Sve se treslo, čaše, prozori, luster - ispričala nam je čitateljica iz Siska. 

- Čula se jaka grmljavina, tutnjava i ljuljanje, kućni ljubimci su se svi razbježali od straha - napisao je na stranici EMSC-a stanovnik Petrinje. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Mareke 11.02.2022.

    Samo da opet ne kresne jaci u Zagrebu.. Pa kaj mislis da porusi stanove.. Pa lesinari od stanodavaca nebi mogli trazit najamninu za 20m2 300 eura.. +polog toliko.. A ljudi sad imaju bar dobre place pa si mogu to priustit.... Strasno bi to bilo.. Sve to vidi priroda, osijeti i uzvraca udarac.. Lakomnost, krade, unistavanje svega...

  • Goranović 11.02.2022.

    Ajde?

  • 11.02.2022.

    Ne obnavljajte nista tamo sve ce ponovno biti sruseno, sve to treba raseliti i pustiti divljac neka zivi , novi nacionalni park.

Komentiraj...
Vidi sve komentare