To je to što me zanima!

Šeks: Iza prosvjeda stoji SDP koji se boji ulaska u Europu

Protiv nas se zaoštrava specijalni politički rat, a mi smo spremni boriti se na sve tri fronte, protiv krize, kriminala i korupcije te za dovršetak pregovora sa EU
Vidi originalni članak

Krunski dokaz da iza prosvjeda stoji SDP leži u stalnom prozivanju premijerke Kosor, ministara i HDZ-a kriminalcima, prosvjednici ih prozivaju da su odgovorni za sva moguća kriminalna djela i da im je mjesto u zatvoru. Na to ih je potaknuo tandem Milanović-Jovanović, da u kritičnom trenutku pregovora sa Europskom unijom za njih obave posao i svrgnu HDZ s vlasti. Dokaz tomu je i paljenje zastave Europske unije, jer se SDP boji ulaska u Europu. Razdraženi ljudi lako su pod kišobranom SDP-a krenuli na HDZ - rekao je Vladimir Šeks u petak u Virovitici.

HDZ-ovci su u Virovitici proslavili 21. obljetnicu gradskog ogranka stranke i na državnoj razini pozvali sve članove na stranačku mobilizaciju.

 - Protiv nas se zaoštrava specijalni politički rat, a mi smo spremni boriti se na sve tri fronte, protiv gospodarske krize, kriminala i korupcije te za dovršetak pregovora sa Europskom unijom  - objasnio je Šeks. Borba protiv korupcije najavljen je zadatak kojem će se posvetiti i gradonačelnik Ivica Kirin, predsjednik virovitičkog ogranka. 

 - Protiv korupcije moramo se boriti na svim razinama i nitko ne smije biti izuzet, niti jedan čovjek nije iznad politike, javnog rada i države - rekao je Kirin koji se dotaknuo i poznate afere Fimi Medije.

 - Zbog specifičnosti afere o kojoj ste slušali i u kojoj se spominjem, reći ću samo da podržavam borbu protiv korupcije i zahvaljujem na podršci svima koji pomažu da istina dođe na vidjelo  - rekao je Kirin. Josip Đakić, predsjednik HVIDRA-e istaknuo je pak da je stranka spremna na napade kojima je trenutno izložena jer je to znak, poručio je, da su članovi HDZ-a uz čistku u vlastitim redovima ugrozili i kukolj u drugim strankama, osobito oporbe.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • snaša s mudima 06.03.2011.

    Što pijan govori to trijezan misli !

  • user_81161 06.03.2011.

    Vodite nas u EU kao ovce među vukove! Zašto mislite da je hrvatsi narod lud.Otvarajte tvornice i podjelite hrvatsku na 4 regije(smanjite državnu upravu).Ali j... ga onda nemate glasačko tijelo!

  • konjina 06.03.2011.

    eks iza tvoje retorike stoje sabrana dijela marijana badela

Komentiraj...
Vidi sve komentare