To je to što me zanima!

Seks-kuću pod Sljemenom plaćaju i 3500 kn po danu

Na internetskoj stranici nekretnine.net iznajmljuju kuću za seks. Kuća ima 200 'kvadrata', dvije etaže, pet soba, i to svaku sa svojom 'temom'
Vidi originalni članak

Na internetskoj stranici nekretnine.net pojavio se oglas u kojem se iznajmljuje kuća za seks. Vlasnica kuće u Zagrebu, koja se prostire na 200 četvornih metara na dvije etaže i ima pet soba, opremila ju je za seksualne užitke. Svaka soba ima svoju “temu”. Tako se u ponudi može naći soba za zaljubljene, voajerska soba i sado-mazo soba. Kuća ima i dnevni boravak, saunu i jacuzzi.
Vlasnica, koja želi ostati anonimna, jamči diskreciju svojim klijentima koji odluče unajmiti ovu kuću, uređenu za svačiji ukus. Seks-kuću su sagradili 2003. godine u zagrebačkoj podsljemenskoj zoni. Nakon što je u veljači oglas izašao na internetu, pregledali su ga nekoliko desetaka tisuća puta. No ova kuća je samo za one dubljeg džepa. Kuća se iznajmljuje za 2000 kuna po danu tijekom tjedna, a za vikend je cijena 3500 kuna po danu. Vlasnica nam je rekla da ljudi u pravilu iznajmljuju za vikend, ali ima i onih koji u njoj uživaju i po mjesec dana, pa svoje igre te užitak plate i do 60.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ona009 15.04.2008.

    bezveze....nije vazno di si nego s kim si....ok..je ovo ali samo oni koji se vole razbacivat novcima...njima je ko nama dobro jutro i laku noc....ko voli nek izvoli....

  • nostradamuss 15.04.2008.

    Očito sjedis na ovom članku, a na drugima ti pisu svakakve piz... Ja pituram kuću i svako malo bacim oko na članak. Mislim da prije ponoći neću završiti. A ti?

  • nostradamuss 15.04.2008.

    uf, sto si brz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare