To je to što me zanima!

Šeks: Sanader je djelovao izvan prostora i vremena

Šeks je rekao da je Sanader pokušao politički puč. Nije htio reći da li je to njegov politički kraj. Ipak naglašava da prijevremenih izbora neće biti
Vidi originalni članak

Vladimir Šeks je rekao kako Ivo Sanader očito nije uvažio životne realitete u kojima je HDZ i u kojima je on te je zaključio da je Sanader djelovao izvan prostora i vremena. Na pitanje da li je Sanader čist, Šeks je rekao kako je njegov potez pokušaj političkog puča i ozakonjenje dvostruke linije odgovornosti što stranka ne tolerira. Naglasio je i da je bilo vođenja paralelne politike u stranci te da je Sanader pokušavao vuči poteze iza scene. Šeks je rekao da je brisanje Sanadera iz HDZ-a bila teška odluka za stranku jer joj je Sanader cijelo desetljeće davao jak pečat.
- No, postoji i poslovica koja kaže da se vrijednost cijelog puta mjeri zadnjim koracima - misli Šeks. Nije htio prognozirati da li je ovo politički kraj Sanadera. Naglasio je da neće biti prijevremenih izbora te da stranka neće kazniti Luku Bebića jer je podržao Sanadera. Smatra da je on imao pravo izreći svoje mišljenje. Dodao je i da mu je žao što se s Bebićem razišao. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • livioantol 07.01.2010.

    E moj ŠEKS pa on je bio uvijek vani prostora i vremena a ti tek sada znaš to i ti bi trebao sa njim kao i barba LUKA.

  • seka58 05.01.2010.

    Pa normalno da nećete jer on zna toliko toga o svima vama u vladi.Da on progovori bilo bi svega,ali i on ima putra na glavi pa je najbolje preći preko izdaje.

  • crnilabud 05.01.2010.

    ..ovo mi je najodvratniji tip u hdz-u..pogotovo nakon onoh riječi..Locirati,uhititi,izručiti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare