To je to što me zanima!

Šeks srušio vikendicu kraj Zadra da sagradi novu

Vladimir Šeks je do temelja sravnio kuću u Petrčanima kraj Zadra. Dobio je papire za gradnju nove vikendice. Ostavio je tek palmu i peku
Vidi originalni članak

Na mjestu katnice u turističkom naselju u Petrčanima kraj Zadra ostali su samo temelji. Susjedi tvrde kako će bivši predsjednik Sabora na temeljima dignuti novu obiteljsku vikendicu s konobicom. Lani su mu u vikendici bile i bivša i sadašnja supruga. Gabariti vikendice trebali bi ostati isti, što, prema površini navedenoj u njegovoj imovinskoj kartici, iznosi 62 “kvadrata”. U dvorištu je ipak ostavio palmu koja mu se 2006. kad je vikendicu kupio nije sviđala jer je čuo da palme u dvorištu donose nesreću.
Takve vikendice od kojih je sagrađeno cijelo naselje u Petrčanima stoje oko 150.000 eura, a priča se da je Šeks svoju platio 400.000 eura. Na temelju kolektivne građevinske dozvole koju ima čitavo naselje sagrađeno '70-ih već je dobio papire za novogradnju. Šeks je ljeti ispred kuće u Petrčanima plivao i do triput na dan zbog problema s kukom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • amelie7 06.02.2008.

    Aha, za to je sinoćnja akcija Petrova trudionica!!!!!! Pa sta niste odmah rekli da pomognemo jadnom čovjeku.

  • Scarface 06.02.2008.

    Pa? I ja ću sad nadograditi još jedan kat na mojoj vikendici a o tome niste izvijestili. Dosta mi je privilegiranih. Hoću i ja na prve stranice.

  • lažno ime 06.02.2008.

    Koliko je samo naš glavni autoput sagradio vikendica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare