To je to što me zanima!

Seksali se na plaži pred gomilom roditelja i djece

Napaljeni pijani par opustio se na britanskom otoku Wright. Nakon što je djevojka (22) skinula gornji dio kostima, njezin dečko se bacio na nju
Vidi originalni članak

Britanska policija uhitila je pijanu djevojku i mladića koji su se seksali pred roditeljima i djecom na plaži u Sandownu na otoku Wright u četvrtak popodne. Brinetu (22) i njezinog dečka nije bilo briga što svi gledaju u njih, piše The Sun. Najmanje šest policajaca došlo je na plažu nakon što su šokirani ljudi prijavili napaljeni par. Uhitili su ih zbog nepriličnog ponašanja na javnom mjestu. Jedan svjedok otkrio je kako je grupa mladića navijala za djevojku nakon što je skinula gornji dio, ali i njima je bilo jasno da je pretjerala nakon što joj se pridružio dečko.
- Spustio je gaće i ona ga je pustila da se baci na nju. Otišlo je malo predaleko. Bilo je olakšanje vidjeti policajce - rekao je neimenovani muškarac. Vjeruje se kako su djevojka iz Sjeverne Irske i njezin dečko iz Surreyja došli na muzički festival na otoku Wright. Pušteni su uz jamčevinu do kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • legenda007 18.06.2010.

    vidi se da su pjani seksaju se a on nije skino gaće , a ona tange ,,,, pjano sve....

  • bebeto 18.06.2010.

    vodite ljubav a ne rat¨!

  • bubamara 23 18.06.2010.

    seks je zdrav brani od depresije sex sex sex

Komentiraj...
Vidi sve komentare