To je to što me zanima!

Seksi oglas: Kad se rastegne, pruža mirne snove za parove

Na Njuškalu: Unatoč mnogobrojnim pozivima, dvosjed još čeka novog vlasnika. Naime, na prodaju nije zagrebački maser Josip Josipović (29) nego njegov kauč
Vidi originalni članak

Išao sam krečiti sobu i zaključio kako je vrijeme da prodam taj dvosjed. Bezveze sam legao, a cura me snimila, govori Josip Josipović (29) iz zagrebačkog Sopota, nova zvijezda oglasnika Njuškalo i društvenih mreža.

U samo nekoliko dana njegov su oglas pogledale tisuće korisnika Facebooka.

- Cura mi je rekla da imam milijardu lajkova, ali što će mi to kad nitko neće kauč - razočaran je Josip. Sve je očarala njegova pojava, pa je šareni dvosjed, unatoč detaljnu opisu na Njuškalu, pao u drugi plan.

- Ja bih se riješio kauča, sebe ne mogu - objašnjava mladić te dodaje da je dvosjed u solidnu stanju. Kad se rastegne, kaže, odlično podnosi teret, pruža miran san za jednog spavača i par. A može i za troje.

Iako je Josip u oglasu istaknuo da se za 500 kuna dobije samo ležaj i da on nije uključen u cijenu te da općenito nije na prodaju, neki su za svaki slučaj nazvali kako bi provjerili.

- Zovu me ljudi iz svih krajeva zemlje. Vidjeli su me na Facebooku, a ja niti nemam svoj profil. Možda mi je to došlo na naplatu jer ne koristim društvene mreže. Zovu me, ali nikako da prodam kauč. Možda na kraju ipak upali - šali se Josip, koji inače nije profesionalni model. Sportaš je i bavi se fizioterapijom te radi kao maser.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Josip Josipovic 07.07.2014.

    Bok, ljudi. Istina je da sam se htio reklamirati kao maser. A i da skupim nesto zenskih obozavateljica! Ljubomorne komentare cu ignorirati.

  • gazimar 04.09.2013.

    Da je slikao susedu možda bi ga več prodal.

  • WOMANIZER 29.08.2013.

    o svašta! mogli su se zajedno slikat na tom kauču u nekoj pozi, koliko bi onda pažnje "kauč" privukao? :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare