To je to što me zanima!

Šeksov odmak: Naljutio šefa osudom podjele u Vukovaru

Rekao je kako je naknadno doznao da je državni vrh spriječen da uđe u kolonu sjećanja te ustvrdio da mu je žao zbog toga te da se to nije smjelo dogoditi
Vidi originalni članak

Vladimir Šeks okrenuo je leđa Karamarkovu HDZ-u, počelo se šaputati nakon što je HDZ-ov ustavni stručnjak jasno i glasno osudio podijeljenu vukovarsku kolonu. Rekao je kako je naknadno doznao da je državni vrh spriječen da uđe u kolonu sjećanja te ustvrdio da mu je žao zbog toga te da se to nije smjelo dogoditi.

Na upit zašto HDZ-ovci nisu bili ispred vukovarske bolnice rekao je: - To pitajte neke druge HDZ-ovce. Upravo je taj odgovor mnoge naveo na zaključak da je odnos Šeksa i Karamarka ponovno narušen te da se Šeks na ovaj način želio distancirati od politike koju provodi njegov stranački šef. Podsjetimo, Šeks mu ni na stranačkim izborima nije bio podrška nego je tada stajao uz danas odbačenu Jadranku Kosor. O njihovu odnosu dolaze oprečne izjave.

Šeks i Karamarko nikada nisu bili u dobrim odnosima i nikada nisu prihvatili jedan drugoga. Nakon Karamarkove pobjede na unutarstranačkim izborima oni surađuju samo koliko moraju - kaže nam jedan od HDZ-ovaca.

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Ahileja 08.12.2013.

    Podijelili Hrvatsku uzduž i poprijeko a sada se odmiču jedan od drugoga, sve samo da ostanu uz vlast i povlastice.

  • RenatoMatic 06.12.2013.

    šeksa treba poslati u hag ili glavašu da zamjene mjesta.

  • kawasaki0201 05.12.2013.

    Šeks je HDZ i to se oduvijek zna i tko to ne vjeruje nemora ali on postavlja vodeče ljude u stranku i skida ih kad on poželi i nitko mu nemože ništa! Javna tajna je da mu je i pokojni Francek moral polagati račune tak da me nebi čudilo da Karamarko ubrzo dobije krila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare