To je to što me zanima!

Seli dio HGK: Vidošević kupio novu zgradu za 2,5 mil. eura

Novoadaptiranu zgradu na Trešnjevci Vidošević je otkupio od tvrtke Zagrebgradnja, a u preostale radove uložit će dodatnih 28 mil. kuna. U Heinzlovoj HGK plaća najam
Vidi originalni članak

Dio Hrvatske gospodarske komore preselit će u novu zgradu na zagrebačkoj Trešnjevci, piše business.hr. Novoadaptiranu zgradu u Novoj cesti br. 5, nedaleko od Doma sportova, HGK je otkupila od tvrtke Zagrebgradnja za 2,5 milijuna eura. Vlasnik tvrtke je Branko Vojnović, poznat po aferi otrovane vode u Vrbanima gdje je Zagrebgradnja bila izvođač radova. 

Ukupna vrijednost radova na novoj zgradi je 28 milijuna kuna, a iz HGK su rekli kako su kupili zgradu kako više ne bi plaćali najam u Heinzlovoj 69. Uprava HGK ostaje na Rooseveltovom trgu. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • black metAll 06.03.2012.

    Koji ljigavac,socijalistički kadar iz Dalmacijacementa.Hoće li i on na provjeru Porezne uprave? Povraća mi se kad ga vidim...

  • DaliborkaCimera 06.03.2012.

    koliko parazita i sisača državnog proračuna mi imamo čudo da još nismo skroz propali a i taj se dan bliži

  • Prva Proleterska_1 06.03.2012.

    Na kraju , će ostati komora samo još kao ceh i to za nastupanje sa zahtjevima kontra države a ne za proizvodnju i izvoz - smanjivanje marenda, troškova prijevoza , bolovanja svega i svaćega , samo da radnik dobije manje , a oni više sebi u đep. Kad ne mogu zarađivati na izvozu, raubat će legalno svoje radnike !

Komentiraj...
Vidi sve komentare